Fotografie copii

Ce poti face cu o poza a copilului?

Ce poti face cu o poza a copilului? Pozele copilului tau sunt frumos aranjate in albume foto puse pe categorii si alese cu mare atentie si grija. Sunt unele dintre cele mai de pret amintiri care iti raman de la copil si tii la ele ca la o mica comoara. Iata cateva idei de transformare a unei banale fotografii a copilului in accesorii si lucruri pe care acesta le va indragi! Puzzle din cuburi sau normal Printeaza fotografia copilului pe hartie speciala pentru poze. Apoi, alege un set de cuburi din colectia copilului si masoara-le. Vezi ce dimensiuni au si decupeaza fotografia in parti egale cuburilor. Lipeste cate o bucata din fotografie pe fiecare cub in parte. Si apoi incurajeaza-l pe copil sa faca...

Expozitia de fotografie Bisericile Muzeului Taranului

Expozitia de fotografie Bisericile Muzeului Taranului Muzeul National al Taranului Roman va asteapta in perioada 27 aprilie – 13 mai 2012, la Sala Foaier, sa vizitati expozitia de fotografie Bisericile Muzeului Taranului. Expozitia contine imagini mai putin cunoscute ale celor sase biserici din lemn care se afla in custodia Muzeul National al Taranului Roman.
In cartea Horia Bernea – Cateva cuvinte despre muzeu, cantitati, materialitate si incrucisare,  Irina Nicolau scria: "1991 si mai tarziu. Incepem sa salvam biserici vechi de lemn. La Mintia, Bejani, Grosii Noi, Troas, Julita, Lunca Motilor. Doua vor fi aduse la Bucuresti si expuse, cea de la Mintia, in sala Reculegere, cea de la Bejani, in curte. Celelalte patru,...

ManyFest Editia a VI-a, 2012, Timisoara

ManyFest Editia a VI-a, 2012, Timisoara Cea de a sasea editie ManyFest va avea loc in perioada 20 - 30 august 2012, la Timisoara, continuand drumul comun pornit cu cel de al doilea festival al asociatiei, T4T, Festival de teatru in limba engleza pentru adolescenti.

In acest an, ManyFest va contine sectiunile de scurt-metraj, fotografie si grafica.
Selectia participantilor pentru ManyFest Editia a 6-a se va desfasura in doua etape.

Pentru prima etapa de inscriere se vor trimite doua lucrari, la alegere, in functie de sectiunea la care doriti sa participati:

grafica – 2 desene la alegere fotografie – 2 fotografii la alegere scurt-metraj – filmulet de tip...

Alte articole despre:  ateliere pentru copii


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul