Cum sa te ingrasi fara sa faci celulita

/ / Modificat: 2013-10-07
Cum sa te ingrasi fara sa faci celulita

Aspectul de coaja de portocala al pielii este o problema spinoasa, cu care se confrunta multe femei, fie ele mai tinere sau mai in varsta. Celulita apare de regula pe coapse si pe fese, dar exista si alte zone sensibile care pot capata un aspect inestetic.

Daca doresti sa te ingrasi, dar esti in razboi cu celulita, iata ce trebuie sa faci!

Alimentatia sanatoasa

Atunci cand doresti sa cresti in greutate este indicat sa ai un aport cat mai mare de calorii. Insa, in acelasi timp, trebuie sa eviti si grasimile nesanatoase, cele care se depun pe straturile celulare si iti fac viata un calvar. Evita, astfel, sa consumi alimente nesanatoase, pline de grasimi "trans", cum sunt produsele de tip fast-food, dar si produse in care se gasesc grasimi saturate, cum sunt chipsurile, biscuitii etc.

Pentru a te ingrasa, ai nevoie de calorii pe care ti le poti lua din produse alimentare care au grasimi bune. Consuma fructe oleaginoase (nuci, migdale, fistic, nuci caju etc) sau peste si gateste cu ulei de masline. Aceasta alimentatie te va ajuta sa iei in greutate rapid, fara sa iti creasca colesterolul "rau" LDL.

Citeste continuarea pe ele.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ingrasare femei

Articole recomandate

Citeste si despre