Viitorul copilului tau, frumos sau banos?

/ / Modificat: 2013-10-02
Viitorul copilului tau, frumos sau banos?

BCR_viitor_copilCand ne gandim la viitorul copiilor nostri ne dorim ca el sa fie cat mai luminos. Asta e clar si valabil pentru toata lumea. Dar ce ne dorim noi, ca parinti, in ceea ce priveste viitorul profesional al copiilor nostri? Ne imaginam ca viata lor va fi mai buna daca vor avea parte de un viitor frumos sau banos?

Varianta unui viitor frumos presupune ca el, copilul devenit de-acum adult, sa faca ceea ce isi doreste, sa fie capabil sa aleaga singur din PERSPECTIVELE care i se astern in fata. Mai inseamna de asemenea, ca el sa fie stapan pe propria-i situatie si sa se descurce onorabil indiferent de provocarile vietii profesionale.

Daca insa iti doresti un viitor banos pentru copilul tau, trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte. In primul rand, o meserie care astazi este in topul celor mai cautate, atunci cand el va creste si va termina facultatea poate deveni o meserie depasita. In al doilea rand, gandeste-te ca poate nu esti tu singurul parinte din Romania care isi doreste o meserie banoasa pentru copilul lui. Asta inseamna automat ca puiul tau, devenit proaspat absolvent de facultate se va bate pe acelasi post cu alti multi proaspeti absolventi, la fel de bine pregatiti, care isi doresc acelasi lucru.

De aceea e important ca micutul tau sa iubeasca ceea ce face atunci cand va fi mare. Daca meseria aleasa se va dovedi a fi si banoasa, atunci este perfect. Poate la prima vedere alegerea lui legata de profesia pe care si-o doreste nu pare atat de inspirata, dar da-i o sansa. Pentru ca, indiferent de domeniul meseriei si starea economiei din acel moment, pasiunea pe care o va depune in munca de zi cu zi il va recompensa.

Asa ca, in loc sa faci calcule peste calcule si sa incerci sa presupui directia in care va evolua economia in viitor, este mai bine sa ii oferi tu niste PERSPECTIVE sigure din care sa aleaga. Ofera-i un start sigur, un ajutor care sa il puna pe picioare. Cu Renta Magister de la BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group, copilul tau va beneficia la varsta de 18 ani de un viitor plin de PERSPECTIVA si incredere.

Urmareste 50 de povesti de succes si convinge-te ca unica alegere sigura pe care o poti face pentru viitorul copilului tau se leaga doar de un orizont larg de PERSPECTIVE si resursele pe care i le poti oferi pentru a avea un start frumos in viata de adult.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Economii bani parinti

Articole recomandate

Citeste si despre