Cat de norocosi vor fi copiii nascuti in 2019, conform numerologiei

| | Modificat: 2019-01-09 16:30:29

Cand afli ca devii parinte, singurul lucru care conteaza pentru tine este ca bebelusul sa fie sanatos si norocos. 

bebe-2019

Cum vor fi copiii care se nasc in 2019

Potrivit studiilor (precum cele publicate in Journal of Aging Research) nu este acelasi lucru daca bebelusul se naste intr-un an par sau daca se naste intr-unul impar. Concluziile trase si statisticile reafirma faptul ca anul in care te-ai nascut iti influenteaza personalitatea atunci cand ajungi la maturitate.

Expertii explica faptul ca numerele impare sunt numerele solare, masculine, dinamice si electrice, spre deosebire de anii pari, care sunt guvernati de Luna, sunt feminini si magnetici. Daca bebelusul tau se naste in 2019, el va avea propria sa lumina si va straluci mereu. El vine pe lume sub semnul "soarelui castigator."

Si daca nu stii, inca, sexul copilului tau, exista mai multe sanse ca el sa fie un baiat.

Cifrele 1 si 9 (din anul 2019) sunt extreme in numerologie. Cifra 1 inseamna individualitate, iar 9 este simbolul universalitatii. Acest lucru inseamna ca haosul va domni in viata copilului tau? Raspunsul este nu. Desi uniunea lor, in general, este ceva contradictoriu, mai devreme sau mai tarziu, va aparea si pacea. Dar ce altceva mai spune anul 2019 despre micutul tau?

1. Copil de succes

Numarul 19 este asociat cu succes in orice domeniu al vietii. Deci totul arata, conform starilor si numerelor, ca micutul tau va fi un castigator.

Este o cifra care simbolizeaza inspiratia, astfel incat poate incerca tot ceea ce isi va dori, pentru ca ii va reusi. Dar ai grija, copilul tau face greseala de a crede ca merita totul si, chiar, trezeste invidie pentru succesele sale. Asa ca, trebuie sa ii oferi instrumentele astfel incat sa stie cum sa se dezvolte intr-o lume din ce in ce mai competitiva.

2. Pune pret pe partea materiala

Copilul nascut in acest an va da o importanta mai mare bunurilor materiale decat celor spirituale, dar asta nu inseamna ca va fi o persoana egoista.

3. Solidar, generos si responsabil

Printre cheile succesului copilului ta se va afla solidaritatea si generozitatea, deoarece acesta este semnul idealurilor, de interes universal si al spiritului razboinic in scopuri umanitare. Numarul 19 personifica lumina interioara si creativitatea, care da nastere unor copii originali si amabili. Cautarea perfectiunii si a echilibrului va deveni sloganul micutului tau. Dar trebuie sa-l invati sa ceara ajutor, pentru ca, in caz contrar poate cadea si se poate rani.

4. Copil fericit

Cartea de tarot cu numarul 19 este reprezentata de soarele care scalda doi copii cu lumina sa. Interpretarea ei te duce inapoi la vorbele despre succes, uniune, fericire, armonie, reconciliere.

Anul 2019 va fi unul de bun augur, cu noroc pentru micutul tau. 

Taguri Horoscop 2019 Copii 2019 Previziuni 2019

Articole recomandate

Silueta perfecta - Controlul greutații. Capsule pentru slabit din plante naturale de la Fares.
Silueta perfecta - Controlul greutații. Capsule pentru slabit din plante naturale de la Fares.

Ajuta la scaderea in greutate, arderea grasimilor si eliminarea toxinelor din organism.

Silueta perfecta  Controlul apetitului. Capsule pentru slabit din plante naturale.
Silueta perfecta Controlul apetitului. Capsule pentru slabit din plante naturale.

Ajuta la scaderea poftei de mancare, menținerea senzației de sațietate, fara reacții adverse.

Biomicin Forte - antibiotic natural.
Biomicin Forte - antibiotic natural.

Antibacterian natural impotriva infecțiilor respiratorii. Formula pe baza de uleiuri esențiale pentru eliminarea bacteriilor de la nivelul tractului respirator. Acționeaza si impotriva bacteriilor rezistente la antibiotice.

Citeste si despre