Cat de norocosi vor fi copiii nascuti in 2019, conform numerologiei

/ / Modificat: 2019-01-09
Cat de norocosi vor fi copiii nascuti in 2019, conform numerologiei

Cand afli ca devii parinte, singurul lucru care conteaza pentru tine este ca bebelusul sa fie sanatos si norocos. 

Cum vor fi copiii care se nasc in 2019

Potrivit studiilor (precum cele publicate in Journal of Aging Research) nu este acelasi lucru daca bebelusul se naste intr-un an par sau daca se naste intr-unul impar. Concluziile trase si statisticile reafirma faptul ca anul in care te-ai nascut iti influenteaza personalitatea atunci cand ajungi la maturitate.

Expertii explica faptul ca numerele impare sunt numerele solare, masculine, dinamice si electrice, spre deosebire de anii pari, care sunt guvernati de Luna, sunt feminini si magnetici. Daca bebelusul tau se naste in 2019, el va avea propria sa lumina si va straluci mereu. El vine pe lume sub semnul "soarelui castigator."

Si daca nu stii, inca, sexul copilului tau, exista mai multe sanse ca el sa fie un baiat.

Cifrele 1 si 9 (din anul 2019) sunt extreme in numerologie. Cifra 1 inseamna individualitate, iar 9 este simbolul universalitatii. Acest lucru inseamna ca haosul va domni in viata copilului tau? Raspunsul este nu. Desi uniunea lor, in general, este ceva contradictoriu, mai devreme sau mai tarziu, va aparea si pacea. Dar ce altceva mai spune anul 2019 despre micutul tau?

1. Copil de succes

Numarul 19 este asociat cu succes in orice domeniu al vietii. Deci totul arata, conform starilor si numerelor, ca micutul tau va fi un castigator.

Este o cifra care simbolizeaza inspiratia, astfel incat poate incerca tot ceea ce isi va dori, pentru ca ii va reusi. Dar ai grija, copilul tau face greseala de a crede ca merita totul si, chiar, trezeste invidie pentru succesele sale. Asa ca, trebuie sa ii oferi instrumentele astfel incat sa stie cum sa se dezvolte intr-o lume din ce in ce mai competitiva.

2. Pune pret pe partea materiala

Copilul nascut in acest an va da o importanta mai mare bunurilor materiale decat celor spirituale, dar asta nu inseamna ca va fi o persoana egoista.

3. Solidar, generos si responsabil

Printre cheile succesului copilului ta se va afla solidaritatea si generozitatea, deoarece acesta este semnul idealurilor, de interes universal si al spiritului razboinic in scopuri umanitare. Numarul 19 personifica lumina interioara si creativitatea, care da nastere unor copii originali si amabili. Cautarea perfectiunii si a echilibrului va deveni sloganul micutului tau. Dar trebuie sa-l invati sa ceara ajutor, pentru ca, in caz contrar poate cadea si se poate rani.

4. Copil fericit

Cartea de tarot cu numarul 19 este reprezentata de soarele care scalda doi copii cu lumina sa. Interpretarea ei te duce inapoi la vorbele despre succes, uniune, fericire, armonie, reconciliere.

Anul 2019 va fi unul de bun augur, cu noroc pentru micutul tau. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Horoscop 2019

Articole recomandate

Citeste si despre