Cum sa ai noroc la bani in functie de zodie

/ / Modificat: 2019-02-20
Cum sa ai noroc la bani in functie de zodie

Banii au devenit principala problema a secolului XI, astfel incat presiunea e din ce in ce mai mare pe partea materiala.

Fiecare zodie are noroc in anumite circumstante si cu ajutorul sfaturilor va puteti intampina norocul la bani mai repede decat ati crezut vreodata.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Anul acesta este al tau, berbecii trebuie sa fie deschisi la noi oportunitati astfel incat in 2019 este norocos in privinta banilor. Gandirea pozitiva este una dintre armele tale cele mai de pret. Cu cat te gandesti mai mult ca vei obtine o suma de bani cu atat aceasta v-a fi mai usor de obtinut pentru tine.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este de preferat ca anul acesta sa te folosesti de cunostintele tale temeinice pe care le-ai dobandit in ultima perioada astfel incat usile se deschid in jurul tau. Depune putin efort la inceput, iar mai apoi lucrurile vor veni de la sine. Talismanul tau norocos este chiar mintea ta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Vorbele sunt unele dintre cele mai bune atuuri pe care le detii asa ca pentru succes pe partea financiara este necesar sa scoti artileria grea si sa vorbesti asa cum doar tu stii pentru a atrage banii de partea ta. Foloseste-ti creativitatea pentru a arata ceea ce poti si banii vor veni spre tine in cel mai rapid mod.

Rac ( 22 iunie – 21 iulie)

Curajul este unul dintre punctele tale forte asa ca in 2019 trebuie sa iti asculti instinctul si sa realizezi ce e bine sa faci pentru viitorul tau. Cu cat deciziile tale sunt mai corecte cu atat iti vor aduce mai multi bani si mai multe oportunitati de dezvoltare.

Leu (22 iulie – 22 august)

Succesul pe care tu il poti produce este foarte mare, dar ai grija la oamenii invidiosi din jurul tau. Pentru a avea noroc in domeniul financiar trebuie sa iti expui ideile in fata sefilor tai pentru ca sunt foarte bune, vei primi multe laude.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Poate este momentul sa iei o noua decizie in viata ta si sa o apuci pe alt drum pentru a avea noroc pe plan financiar. Ideile tale nu trebuie sa ramana in capul tau, spune-le si norocul va veni pe strada ta.

Balanta ( 23 septembrie – 22 octombrie)

Pentru un an norocos pe plan financiar trebuie sa ai incredere in fortele tale proprii si eventual sa iei in calcul inceperea unei noi afaceri. Ai incredere in ideile tale si incepe sa le pui in aplicare, odata ce o vei face banii vor veni catre tine in cel mai rapid mod.

Scorpion ( 23 octombrie – 21 noiembrie)

Anul acesta secretul tau pentru succes pe plan financiar consta in multa munca, expunerea ideilor si sustinerea lor. Toate sacrificiile pe care le faci vor avea rezultate pe mai departe. Ambitia este tot ce conteaza.

Sagetator ( 22 noiembrie – 21 decembrie)

Randamentul cel mai bun il dai cand tu esti propriul tau sef, pentru asta trebuie sa iti iei inima in dinti si sa faci o schimbare in viata ta pe planul carierei. Perseverenta iti va aduce norocul mult dorit pe plan financiar.

Capricorn ( 22 decembrie – 20 ianuarie)

Se pare ca norocul pe plan financiar vine chiar din propriile tale decizii. Multa munca si ambitia te aduc pe primele locuri in ochii tuturor asa ca trebuie sa profiti de asta.

Varsator ( 21 ianuarie – 18 februarie)

Pentru ca iti place sa te exprimi liber cauta pentru succes desavarsit sa iti expui idelie artistice. Chiar daca pare riscant ai incredere in instinctul tau si vei vedea cum totul in jurul tau prinde culoare pe plan financiar si nu numai.

Pesti ( 19 februarie – 20 martie)

Pentru ca nu iti place sa fi controlat de alte persoane, succesul pe plan financiar poate veni doar de la propria ta persoana. Incearca sa iti urmezi visele si totul va prinde contur in jurul rau. Propria ta afacere nu poate fi ceva rau.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Horoscop 2019 Zodii Bani

Articole recomandate

Citeste si despre