Avantajele epilarii definitive cu laserul

/ / Modificat: 2022-05-23
Avantajele epilarii definitive cu laserul

Epilarea definitiva cu laserul este o tehnica tot mai folosita in ultimii ani. Aceasta asigura pentru o lunga perioada de timp indepartarea parului nedorit din diferite zone ale corpului prin distrugerea foliculului de par. Exista multe avantaje ale acestui tip de procedura, iar in urmatoarele randuri vei putea citi o parte din ele.

Cum functioneaza epilarea definitive cu laser?

Atunci cand alegeti un serviciu de epilare definitiva cu laser este bine sa stiti si cum functioneaza aceasta procedura si de ce firele de par nu mai cresc deloc sau pentru o lunga perioada de timp. Epilarea cu laser foloseste tehnologia IPL adica ”Lumina Intens Pulsata”. Procedura consta in trimiterea impulsurilor luminoase la radacina firului de par pentru a o distruge. 

Care sunt avantajele epilarii definitive cu laserul?

Ei bine, aceasta metoda care poate parea la prima vedere destul de costisitoare, prezinta un numar mare de avantaje fata de epilarea clasica. 

Un prim avantaj este faptul ca procedura nu este dureroasa. Spre deosebire de alte metode cum ar fi epilatul cu ceara sau cu epilatorul, aceasta metoda nu este dureroasa, senzatia fiind una de piscatura usoara. Fiind o procedura non-invaziva este foarte sigura si pentru persoanele cu pielea sensibila. Dispozitivele de epilare sunt dotate cu un sistem de racire care asigura pacientului confortul in timpul sedintei.

Un al doilea avantaj il reprezinta durata scurta a sedintei. De pilda, pentru zone ca axila sau zona mustatei sedinta dureaza pana la 15 minute, zonele mai mari cum ar fi spatele si picioarele dureaza pana la o ora. 

Este costisitoare o sedinta de epilare definitiva?

Al treilea avantaj il constituie faptul ca epilarea definitiva cu laserul te ajuta sa economisesti bani pe termen lung. Poate pe moment va parea mai scumpa decat alta metoda de epilare, dar tinand cont de cati bani ar fi nevoie ca sa cumparati creme depilatoare si aparate de ras sau pentru sedintele lunare la salon pentru epilarea cu ceara aceasta metoda va avea costuri mai mici in timp.

Un alt avantaj al epilarii cu laserul il reprezinta faptul ca scad sansele de a avea fire de par crescute sub piele. Dupa 8 sedinte de epilare cu laserul, parul creste cu 90% mai putin.

intrucat tot mai multe persoane apeleaza la metoda epilarii definitive, acum nu mai este nevoie sa parcurgi o distanta mare ca sa gasesti un salon care sa ofere aceste servicii, poti avea parte de rasfat in clinici de epilare definitiva Bucuresti, Brasov, Iasi si multe alte orase din tara. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Epilare

Articole recomandate

Citeste si despre