Mancareadeacasa.ro iti aduce masa de Paste in familie

/ / Modificat: 2012-04-06
Mancareadeacasa.ro iti aduce masa de Paste in familie

Masa de Paste este unul dintre cele mai importante momente in familie. Este reintalnirea cu linistea, relaxarea si bucuria de a fi cu cei dragi. Este momentul in care lucrurile nu se mai fac pe fuga, ci in tihna.


Mancareadeacasa.ro lanseaza in perioada 26 martie – 16 aprilie 2012 o oferta speciala de Paste pentru a va oferi mai mult timp pentru clipele frumoase ale reintalnirii cu membrii familiei si prietenii. Pastrand gustul, aroma, prospetimea, inspiratia, pasiunea, dar si traditia, ca principale ingrediente ale preparatelor culinare, oferta contine cinci cosuri cu bunatati pascale.

Cozonacii preparati dupa retete din toate colturile lumii, friptura de miel in vas de lut, painea saseasca de cartofi, ouale rosii sau drobul de miel sunt doar cateva dintre deliciile gatite cu drag pentru masa de Paste de bucatarii Mancareadeacasa.ro.


Cosul cozonaci Paste contine: folar de pascoa (cozonac portughez),  tsoureki (cozonac grecesc), roscon de reyes (cozonac spaniol),  Kulich (cozonac rusesc),  cozonac traditional romanesc.


Cos Friptura de miel in vas de lut si Paine de Cartofi - specialitate Saseasca (4 portii x 250 g, Paine 2000 g).


Cos Traditional de Paste : Cozonac, 10 oua vopsite, Pasca.


Cos Bunatati Pascale: Friptura de Miel 2 portii x 250 g, Salata de Boeuf 4 portii x 175 g, Stufat de Miel 2 portii x 250 g.


Cos Masa de Paste in familie: Friptura de Miel 4 portii x 250 g, Drob de Miel 4 portii x 250 g, Cozonac, 5 oua vopsite.

Mancareadeacasa.ro va pune la dispozitie un meniu de Paste generos la doar un click distanta.


Mancareadeacasa.ro ofera o gama larga de sercivii de catering pentru toate ocaziile, realizate de o echipa de profesionişti in domeniu. Cu o selecţie de peste 400 de feluri de mancare şi deserturi realizate dupa reţete tradiţionale şi internationale, mancareadeacasa.ro se remarca prin calitatea produselor şi serviciilor oferite clienţilor sai. Savoarea data de mancarurile preparate aici, diversitatea meniului, flexibilitate, dar şi o servire ireproşabila sunt doar cateva din calitaţile serviciilor puse la dispoziţia clienţilor.


Serviciile mancareadeacasa.ro se adreseaza persoanelor ocupate, iubitorilor de mancare gustoasa precum şi companiilor in cautarea unor servicii de catering. Prezenta pe piata din Romania, mancareadeacasa.ro se remarca prin calitatea serviciilor oferite clientilor, meniu cu inalte calitati gastronomice dar si flexibilitate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mancare Mancare traditionala

Articole recomandate

Citeste si despre