Dieta Madonna

/ / Modificat: 2013-07-24
Dieta Madonna

Silueta Madonnei a fost tot timpul in vizorul presei si al fanilor ei, datorita formei fizice de invidiat pe care o afiseaza la fiecare concert sau eveniment, care ii ascunde varsta si o face sa arate mereu sexy si plina de viata. Iata care este dieta sau metoda prin care Madonna a reusit sa opreasca timpul in loc si sa nu lase anii sa isi puna amprenta asupra siluetei ei!

Dieta combinata: Zone si macrobiotica

Stilul de viata al Madonnei este neconventional si controversat, dar bazat intotdeauna pe principii sanatoase de viata. Nici planul alimentar sau modul in care se mentine in forma nu fac rabat de la aceste precepte.

Pentru a obtine o silueta de vis, Madonna a combinat doua planuri alimentare de slabit, menite sa ii asigure aportul nutritional necesar zilnic, fara niciun risc pentru sanatate: dieta Zone si regimul macrobiotic. Cu alte cuvinte, vedeta mananca doar produse 100% organice si isi formeaza meniul doar din cereale integrale, peste, fructe si legume, conform regulilor impuse de regimul Zone.

Una dintre cele mai importante reguli din dieta Zone este ca meniul zilnic, format din 5 mese, sa fie compus din:

  • 40% carbohidrati;
  • 30% grasimi sanatoase;
  • 30% proteine.

Dieta macrobiotica presupune eliminarea din meniu a produselor lactate, a carnii si zaharului, recomandari de la care artista nu se abate niciodata. In plus, pe langa respectarea cerintelor celor 2 diete, regina muzicii Pop apeleaza si la un alt secret alimentar, care o ajuta sa se mentina mereu in forma si sa nu se ingrase. Consuma cate o lingurita de seminte de in, de 5-6 ori pe zi, cu scopul stimularii metabolismului si arderii grasimilor.

Pentru a fi sigura ca respecta regimurile de slabit si ca nu se alege cu calorii inutile in silueta, Madonna a declarat, in nenumarate randuri, ca evita sa manance la restaurant, intrucat nu este niciodata sigura de ce anume contin respectivele preparate.

Per ansamblu, regimul alimentar al celebrei artiste este unul echilibrat si sanatos, concentrat, in linii mari, pe produse vegetale si peste.

Sportul, arma secreta din spatele corpului tonifiat al Madonnei

Cel mai mare merit in aspectul fizic de invidiat pe care il afiseaza vedeta este sportul. Cantareata este recunoscuta pentru obsesia pentru sala si pentru nenumaratele ore in care se antreneaza zilnic. Este constienta ca poate lupta impotriva imbatranirii inevitabile doar prin antrenamente sustinute si cat mai organizate, de aceea nu rateaza nicio sedinta de sport.

Programul de antrenament al artistei include mai multe tipuri de activitati sportive:

  • fitness (pentru tonifierea muschilor);
  • patinaj pe role (pentru intarirea muschilor picioarelor);
  • Ashtanga Yoga (pentru relaxare, tonifiere si imbunatatirea flexibilitatii).

Nu in ultimul rand, Madonna a apelat la ultima tendinta in materie de sport in America, celebrul Gyrotonic. Este vorba de un program format dintr-o combinatie de dans, yoga, tai chi si inot.

Ce parere ai despre silueta pe care o afiseaza Madonna la 55 de ani? Cui crezi ca se datoreaza acest aspect fizic de invidiat al vedetei - alimentatiei, sportului sau chirurgiei plastice? Spune-ne parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Diete slabit Diete vedete

Articole recomandate

Citeste si despre