Scapa de problema bauturilor prea reci sau prea calde pentru copil. Solutia e aici!

/ / Modificat: 2019-10-11
Scapa de problema bauturilor prea reci sau prea calde pentru copil. Solutia e aici!

Orice mamica stie ce inseamna sa iesi cu copilul afara si sa cari mereu dupa tine sticle de apa sau cu alte lichide de care aveti amandoi nevoie.

Ba e prea frig si lichidele sunt prea reci, ba e prea cald si nu e nimic mai neplacut intr-o zi torida sa fie nevoie sa bei apa, ceaiul sau sucul "fierte", iar faptul ca trebuie sa cumperi mereu alta sticla poate deveni un "atentat" la buget.

Sticlele IGLU - o solutie verde 

A trecut prin asta si o mama care a gasit o solutie "verde" la problema ei, pe care o impartaseste tuturor mamicilor care stiu ce inseamna aceasta experienta: "Ce am gasit pe piata romaneasca la momentul respectiv erau in principiu termosurile clasice. Cu ceva timp in urma citisem un articol despre alt fel de sticle si aveam termen de comparatie, dar nu erau accesibile inca la noi, fara un cost semnificativ. Erau un accesoriu mai mult, ceva care sa arate si bine cand il scoti din geanta. Asa am ajuns la ideea de a deschide firma si a comercializa diverse modele, colorate, mai cool si chiar mai performante decat termosurile clasice".

Un termos clasic poate fi incomod de folosit si de un adult, daramite de un copil. Acum ai, insa, solutia perfecta pentru ca lichidele pe care le bea copilul tau cand sunteti plecati de acasa sa fie la temperatura dorita.

Sticlele IGLU au un sistem de inchidere etans, care mentine bautura preferata la temperatura potrivita timp indelungat. Fie ca vrei ceva rece, fie ca vrei ceva fierbinte, tehnologia imbunatatita de izolatie cu pereti dubli, care include un strat de cupru, te va scuti de neplaceri. O sticla IGLU pastreaza bauturile reci pana la 24h si calde pana la 12h.

iglu

Ce lichide poti pastra in sticlele IGLU? Orice iti doreste inima: apa, ceai, cafea, chiar si vin rece sau fiert, atunci cand situatia o cere. Unul dintre cele mai mari avantaje? Scapi de condensul care se formeaza la exteriorul altor recipiente si, implicit, de "baltile" din geanta sau din rucsac. Alt avantaj major: sticla IGLU este foarte rezistenta la socuri, asa ca nu e nicio panica daca juniorul tau sau chiar tu o scapati din mana.

Sticlele IGLU sunt prietenoase cu orice loc in care vrei sa le pui: in geanta de sala, in cup-holderul de la caruciorul copilului sau din masina, pe bicicleta, in rucsac sau in poseta.

iglu

Inoxul din care sunt fabricate sticlele IGLU este stabil la temperaturi ridicate si nu exista riscul sa elibereze substante nocive in lichidele pe care le pui in ele.

Indiferent ca le vrei pentru apa, suc sau cafea, indiferent ca vrei sa le folosesti ca bidon de apa la sala sau pe bicicleta, sticlele izolatoare IGLU vor deveni indispensabile pentru tine si pentru copilul tau.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre