Remedii naturale in pediatrie

/ / Modificat: 2014-09-24
Remedii naturale in pediatrie

In toate tarile cu un sistem sanitar bine pus la punct se pune accentul in pediatrie pe evitarea antibioticelor si, in general, pe abtinerea pe cat posibil de la administrarea produselor de sinteza chimicofarmaceutica si a preparatelor cu implicare hormonala. In consecinta, hapurile de sorginte naturista si homeopata castiga din ce in ce mai mult teren.

Suplimentele alimentare Homeogenezis sunt remedii naturale de tip naturist si homeopat, produse printr-o biotehnologie bazata pe progresele stiintifice contemporane cu deosebire in fizica si biologie, in care principalele instrumente de lucru sunt matematica si informatica. Ele respecta principiul fundamental hipocratic si anume in primul rand sa nu faci rau, cu alte cuvinte sunt fara efecte adverse si secundare.

Produsele Homeogenezis acopera intregul spectru de necesitati de echilibrare ale organismului uman, atat din perspective anatomice si fiziologice, cat si din prisma dobandirii unui substrat emotional si afectiv necesar mentinerii si dobandirii starii de sanatate.

Remediile Homeogenezis sunt utile in preventia atat a patologiei pediatrice, cat si a consecintelor psihosomatice generate de diverse forme de stres la care poate fi expus un copil, precum examenele, procesele de invatare si memorare, schimbarea ciclului educational si/sau a scolii etc.

Pe langa toate acestea, suplimentele naturale Homeogenezis prezinta avantajul ca, in cazul unor proceduri medicale inevitabile pentru sustinerea functiilor vitale, indeparteaza efectele adverse si secundare ale medicatiei alopate de natura chimicofarmaceutica.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre