Pantofiorii Veseli te invita la concurs

Ofera-i copilului tau o pereche de ghetute excelente pentru dezvoltarea corecta a picioruselor. Se va putea misca in voie si se va putea bucura de lucrurile noi pe care le descopera. Mai mult, sunt si in tendinte, iar copilul tau se va mandri ca le poarta!

pantofiori-concurs

Tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi pagina de Facebook PantofioriVeseli si sa iti incerci norocul in sectiunea "Castiga Instant".

Poti castiga vouchere valorice pe care sa le folosesti pentru achizitionarea unei perechi de ghetute pentru copilul tau.

Concursul se desfasoara in perioada 20 februarie – 20 martie 2013 si punem la bataie 50 de vouchere fiecare in valoare de 75 lei,valoarea totala a premiilor depasind 3500 lei.

pantofiori-voucher

Castigatorii voucherelor sunt trasi la sorti in mod aleatoriu de catre un program "WOOBOX" – www.woobox.com.

Voucherele pot fi utilizate pana in data de 1 aprilie 2013. Pentru mai multe detalii te rugam sa consulti regulamentul concursului.

Te asteptam! Mult succes!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul