Cum isi mentine silueta Anca Serea dupa 6 nasteri. De ce nu se atinge niciodata vedeta

/ / Modificat: 2023-03-22
Cum isi mentine silueta Anca Serea dupa 6 nasteri. De ce nu se atinge niciodata vedeta

Anca Serea, mamica a 6 copii, a dezvaluit care sunt secretele ei pentru o silueta impecabila. Desi are 6 copii, vedeta spune ca nu face eforturi iesite din comun pentru a se mentine slaba, insa are un stil de viata sanatos. 

„Cred că muncesc foarte mult și sunt un om foarte activ, optimist și găsesc o rezolvare în tot ceea ce fac. Nu am niciun secret. Poate și pentru că eu chiar nu am fumat niciodată, nu beau alcool.

Mănânc sănătos și evit alimentele care sunt nesănătoase și așa mai departe. Evit să mănânc carne în cantitate foarte mare și nu prea mănânc zahăr. Nu sunt mare fan dulce.

Și nu beau alcool, nu am băut niciodată. Pur și simplu nu am băut niciodată. Nu mă atrage deloc. Nu mi se potrivește”, a declarat Anca Serea pentru revista viva.ro.

In ceea ce priveste alimentantia copiilor, Anca Serea spune ca nu este foarte restrictiva si isi duce uneori micutii la fast-food. 

„Mâncăm și cartofi prăjiți. Le fac cu șnițele sau cu grătar. În general, le dau cam ce își doresc. Nu le impun. Nu sunt o mamă împătimită și nici o mamă cum s-ar crede, ca la carte”, a mai spus Anca Serea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Anca serea Anca serea copii Vedete corp sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre