Cum a scapat Nicole Cherry de kilogramele acumulate in sarcina. Schimbarile pe care le-a facut in alimentatia ei

/ / Modificat: 2023-03-22
Cum a scapat Nicole Cherry de kilogramele acumulate in sarcina. Schimbarile pe care le-a facut in alimentatia ei

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania. A devenit mamica pentru prima oara in noiembrie 2021, la doar 23 de ani. Este o mamica tanara, ambitioasa si reuseste cu succes sa isi imparta timpul intre viata de familie si scena. Ca orice vedeta, Nicole tine foarte mult la imaginea ei, iar dupa nastere a reusit sa slabeasca rapid. 

Intr-un interviu recent pentru viva.ro, artista a dezvaluit ce schimbari a facut in alimentatia ei pentru a scapa de kilogramele acumulate in timpul sarcinii. 

"Nu am acumulat multe kilograme în sarcină și faptul că am avut, cred, un stil de viață sănătos, și înainte de sarcină, și în timpul sarcinii, m-a ajutat extrem de mult, până la urmă, să grăbesc procesul de slăbire, imediat după sarcină. Cred că echilibrul este important, să ai un stil de viață sănătos. Cât despre mâncare, în general, am încercat să mănânc proteină, să elimin carbohidrații și să mănânc legume, chestii fresh, care mă ajută să am și energie, și să mă și mențin", a marturisit Nicole Cherry. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kilograme sarcina Vedete corp sarcina Mamici celebre

Articole recomandate

Citeste si despre