Pestera Pantecului – pestera unde oamenii merg pentru a concepe. Cum arata si unde se afla

/ / Modificat: 2022-06-30
Pestera Pantecului – pestera unde oamenii merg pentru a concepe. Cum arata si unde se afla

Stiai ca exista o pestera, denumita Pestera Pantecului, unde cuplurile merg pentru a concepe copii? Locul a fost descoperit cu mai bine de 20 de ani in urma si este un loc special care, spun ei, ii ajuta sa aduca pe lume un copil.

Pestera care se afla la o distanta mica de Romania ajuta cuplurile care nu pot concepe sa ramana insarcinate. De aici si denumirea de Pestera Pantecului. Nu a trecut mult pana ca aceasta sa devina cunoscuta in toata lumea, in special in randul persoanelor care isi doresc un copil.

Despre pestera care are forma unui organ sexual feminin, se spune ca are are puterea de a le face pe femei sa ramana insarcinate. Prin urmare, pestera este vizitata de cupluri din intreaga lume care se chinuie sa aiba un copil.

Cei care au vizitat aceasta pestera, au declarat in nenumarate randuri faptul ca au simtit cum energia transmisa de peretii acesteia i-au ajutat sa conceapa un copil ulterior. In acelasi timp, arheologii care au investigat Pestera Pantecului au sustinut ca, o data pe an, mai exact in perioada anotimpului friguros, un fascicul de lumina traverseaza peretii acesteia, reprezentand casatoria sacra dintre Zeita Mama si Soare, potrivit cancan.ro.

Unde se afla Pestera Pantecului

Pestera este situata in Bulgaria, in zona Tangardak Kaya, la 12 kilometri de Kardzhali. Daca vrei sa ajungi aici trebuie sa acorzi o atentie deosebita indicatoarelor care sunt greu de observat pe anumite portiuni de drum.

De asemenea, este important sa stii ca in perioadele ploioase terenul este foarte alunecos si instabil, exiatand riscul de accidentare.

FOTO: amfostacolo.ro, wikipedia.org

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre