Locuri ideale de conceput copii. Recomandarile mamicilor

/ / Modificat: 2016-06-06
Locuri ideale de conceput copii. Recomandarile mamicilor

Orice locatie sau spatiu este potrivit pentru a concepe un bebe, probabil ca vei spune! Suntem siguri ca multe dintre voi ati reusit acest lucru in cele mai neasteptate sau banale locuri. Insa pentru cele care inca incearca, iata o selectie cu cele mai "fertile" locuri in care sa concepeti bebelusul mult dorit.

S-au ales top cateva locatii (in ordine aleatorie) cele mai des mentionate din raspunsurile a peste 50.000 mamici care au raspuns la sondaj.

Acasa

Se pare ca cele mai multe mamici au conceput bebelusul in propria casa. Pe canapea, in pat, la subsol sau pe marginea cazii, oricare dintre acestea poate deveni "cel mai fertil loc" pentru conceptie. Una dintre mame face o declaratie dragalasa: "pentru copilul nostru, canapeaua din sufragerie va avea intotdeauna o valoare sentimentala deosebita".

In vacanta

In general, lasi multe amintiri in urma dintr-o calatorie. Ei bine, exista situatii in care iei si "la pachet" unele lucruri din vacanta, cum ar fi un bebe. Vacantele maximizeaza sansele de conceptie pentru ca sunt perioade in care ambii parteneri sunt cei mai relaxati si apropiati unul de altul, si practic fie spus, in care se face cel mai mult sex.

De sarbatori (in spiritul sarbatorilor)

Nu este o locatie propriu-zisa, dar prea putin mai conteaza locul daca ai atmosfera, spun mamicile. Chiar si daca esti acasa, doar tu cu partenerul, intr-o astfel de perioada, puteti petrece momente mult mai relaxante si mai placute decat in restul anului, datorita implicatiilor spirituale. Cele mai multe mamici au declarat ca ziua de Craciun a fost cea mai fertila.

In casa parintilor

Fie ai lui, fie ai ei. Multe mamici sustin ca momentul conceperii lor s-a nimerit sa fie in casa parintilor unuia dintre cei doi. Nu stii niciodata cand te loveste ovulatia, iar daca la socrii sau la parinti e momentul potrivit, asta este! In plus, este si mai incitant sa faci sex cu partenerul in casa in care pana mai ieri trebuia sa raspunzi in fata parintilor pentru cele mai mici pozne.

In camera de hotel (luna de miere)

O alta parte a mamicilor sustine ca luna de miere este pentru toti indragostiti una dintre cele mai recomandate sa faci un bebe. Hormonii dragostei plutesc in aer, trupurile sunt relaxate iar ambientul tocmai bun pentru nebunii sporesc sansele unui rezultat pozitiv al testului de sarcina.

Bancheta din spate

Unele mamici, mai patrunse de spiritul aventurier si de o doza de adrenalina au conceput copiii pe bancheta din spate a masinii. O idee nastrusnica si binevenita, atata timp cat are priza la bebelusi.

In cabinetul medicului

Din pacate, alte mamici participante la sondaj au declarat ca au fost nevoite sa apeleze la tehnici de reproducere umana asistata pentru a-si implini visul de a avea un bebe. Acest lucru evidentiaza faptul ca in epoca moderna fertilitatea este din ce in ce mai mult afectata din toate partile: de la alimentatie, stil de viata si pana la consum de medicamente fara avizul medicului ori apelul la terapii si practici medicale experimentale.

Nu este cel mai potrivit si dorit loc de conceput bebelusul, insa daca alta cale nu exista, ne bucuram sa aflam ca se poate macar asa si consideram cabinetul medicului un loc benefic pentru a facilita conceptia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fertilitate maxima Concepere bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre