Vedete care au avut probleme de fertilitate

/ / Modificat: 2017-01-04
Vedete care au avut probleme de fertilitate

Problemele de fertilitate au dat peste cap viata si planurile multor vedete de talie internationala. In mod cert, infertilitatea nu tine cont de statut sau celebritate. Mariah Carey, Celine Dion, Halle Berry ori Sarah Jessica Parker sunt doar cateva dintre divele hollywodiene care au avut de furca pana sa aiba copii.

Mariah Carey

 Celebra cantareata a reusit sa ramana gravida si sa nasca un copil abia la varsta de 42 de ani, dupa mai multe tentiative esuate de aduce o sarcina la capat. Varsta inaintata si-a spus cuvantul, astfel ca in urma cu cativa ani vedeta a pierdut o sarcina. Dar a reusit sa restabilizeze fertilitatea cu ajutorul acupuncturii si tratamentelor cu progesteron.

mariah-carey

Sursa foto: Instagram

Halle Berry

Frumoasa mulatra de la Hollywood a trecut prin 35 de teste de sarcina negative pana ca unul dintre ele sa arate linutele necesare pentru un rezultat pozitiv. Berry a reusit sa duca sarcina la termen abia la 41 de ani, iar gurile rele spun ca nu a reusit in mod natural, ci in urma mai multor tehnici de fertilizare in vitro.

Courtney Cox

Si actrita din Friends a asteptat pana la o varsta destul de inaintata ca sa ramana insarcinata. Asteptarea nu i-a priit astfel ca s-a confruntat cu mai multe probleme de fertilitate si o serie de avorturi spontane pana sa reuseasca sa o nasca pe fiica sa in 2004, la varsta de 40 de ani.

Sarah Jessica Parker

Dupa ce a nascut in mod natural un baietel in anul 2002, actrita a intampinat probleme in a ramane insarcinata din nou. Ea nu a reusit sa mai ramana gravida si pentru a fi din nou mama a apelat la o mama-surogat. Gemenii cuplului au fost nascuti in 2009, iar Parker a devenit iar fericita mama a 2 copii minunati.

SarahJessicaParker

Sursa foto: Dailymail.co.uk

Brooke Shields

 Brooke Shields are o istorie aparte a nasterilor celor 2 copii. Dupa ce la 37 de ani a intampinat mai multe greutati si a apelat la mai multe tehnici de fertilizare in vitro pentru a ramane insarcinata cu primul copil, ea a reusit sa ramana gravida in mod natural cu cel de-al doilea, la varsta de 40 de ani.

Celine Dion

Cuplul Celine Dion - Rene Angelil s-a luptat timp de 6 ani cu infertilitatea pana sa aiba primul fiu in 2001. Problema de fertilitate a aparut la sotul cantaretei, care avea o productie scazuta a spermei. Medicii au fost nevoiti sa apeleze la o procedura speciala - injectia intracitoplasmatica cu sperma - injectarea directa a spermatozoizilor in ovule.

Dupa nasterea primului copil, cantareata a mai trecut prin 6 runde de fertilizare in vitro si un avort spontan pana sa devina iar mama si sa ii nasca pe gemenii familiei, la varsta de 42 de ani.

celine_dion

Sursa foto: people.com

Jane Seymour

Jane Seymour sau Dr. Quin, asa cum este cunoscuta in randul fanilor, a asteptat pana la al 4-lea sot pentru a avea copii. Iar varsta i-a fost defavorabila in calea dorintei ei. Ea a trecut prin 2 runde esuate de fertilizare in vitro pana la varsta de 44 de ani, ca a reusit sa dea nastere gemenilor.

Ema Thompson

Maternitatea nu a fost un vis usor de indeplinit nici pentru Emma Thompson. Dupa ce a incercat in zadar mai multi ani la rand sa ramana gravida in mod natural, ea a hotarat sa apeleze la fertilizarea in vitro cand avea 40 de ani si a reusit sa nasca intr-un final o frumoasa fetita.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Probleme fertilitate Fertilizare in vitro Fertilizare

Articole recomandate

Citeste si despre