Creati impreuna felicitari in forma de animale pentru Valentine's Day

/ / Modificat: 2017-02-13
Creati impreuna felicitari in forma de animale pentru Valentine's Day

Valentine's Day sau Ziua Indragostitilor este foarte aproape, ceea ce inseamna ca este timpul sa il introduci pe copilul tau in atmosfera specifica acestei sarbatori, in care inimioarele si iubirea plutesc in aer si in gandurile tuturor. Si cum altfel, decat prin a pune imaginatia lui la lucru si a crea, impreuna cu el, cele mai simpatice felicitari in forma de animale!

Valentina cu... aripi

pasare simpatica
Iata o idee haioasa si interesanta de a transpune iubirea intr-o pasare simpatica. Pentru a o realiza aveti nevoie de:

hartie cartonata colorata;
foarfece;
lipici;
agrafe de birou;
pix.

Printeaza sablonul si apoi decupeaza conturul pasarii.

Din hartia cartonata rosie, decupeaza o inimioara mica. Din alta hartie, de alta culoare, decupeaza o alta inimioara, de aceeasi marime. Pe una dinte ele o indoi in jumatate si ii lipesti marginea formata prin impachetare de mijlocul celeilalte inimioara.

Inimioara-baza se lipeste in mijlocul pasarii deja decupate, in timp ce cea rosie va sta cu aripile fluturande in aer. Se agata o ata de ciocul pasarii, care are in varf o alta inimioara colorata, pe care se scrie cu pixul un mesaj haios.

Soricioaica cocheta si indragostita

soricioaica indragostita

Foto: meredith.com

Soricioaica indragostita este foarte simplu de facut si este una dintre cele mai dragalase felicitari cu animalute de Valentine's Day.

Pentru realizarea ei trebuie sa va aprovizionati cu:

• hartie cartonata de diverse culori;
• foarfece;
• lipici;
• ata;
• o mingiuta colorata formata din buretel roz.

Se contureaza cu pixul pe hartia cartonata roz o inimioara mai mare si apoi se decupeaza atent. Se impatureste inimioara in doua astfel incat sa se formeze o jumatate de inima. In interior se va scrie un mesaj tematic.

In varf se lipeste buretelul roz pentru a tine loc nasucului, iar putin mai sus un buretel negru mic pe post de ochi. Atentie, trebuie pus un ochisor si pe partea opusa a soricelului.

Se decupeaza o inimioara micuta din hartie albastra, pe care se deseneaza cateva buline si se lipeste pe capul soricelului ca accesoriu de par, iar in capatul celelalt o codita formata dintr-un fir de ata rosie.

Vulpita impopotonata

De la micuta soricioaica, trecem la o vulpita simpatica, dar si sireata, gata sa fie iubita de Ziua Indragostitilor. Iata cum se "cocheteaza" ea, cu ajutorul tau si al copilului.

Aveti nevoie de:

• hartie cartonata rosie si alba;
• foarfece;
• lipici;
• buretei mici, negri si rotunzi;
• pix negru.

Se decupeaza o inimioara mare din hartie rosie. Se lipesc bureteii in locul ochisorilor, iar din hartia alba se decupeaza o inimioara de dimensiuni mai mici, care se suprapune peste cea mare, dar in partea de jos. Apoi, se lipeste un buretel negru si in varful nasului, exact acolo unde se unesc jumatatile de inima in partea de sus (a inimii albe). Cu pixul negru se traseaza o mica ancora dedesubtul nasului.

Pe alta bucata de hartie cartonata, de culoare alba, se traseaza cu pixul o codita si se decupeaza, apoi se deseneaza buline pe ea si se lipeste intr-una din lateralele inimii.

Nu se uita nici urechiusele ascutite, care se pot forma din doua triunghiuri rosii, peste care se suprapun alte doua triungiuri de marimi ceva mai mici. Acestea se lipesc in spatele fiecarei jumatati de inima, astfel incat sa aiba cea mai mare parte a lor in exterior.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ziua indragostitilor copii Activitati copii valentines day Sfantul Valentin copii Valentines Day Valentines Day copii

Articole recomandate

Citeste si despre