Idei de cadouri de Pasti pentru copii

/ / Modificat: 2017-04-12
Idei de cadouri de Pasti pentru copii

Pentru copii Pastele inseamna si un prilej de a primi cadouri. Pe langa clasicele cadouri constand in iepurasi sau oua de ciocolata, exista multe alte optiuni pentru micile atentii de Paste pe care copilul tau cu siguranta le va adora.

Citeste mai departe pentru a descoperi idei de cadouri de Paste pentru copii: de la cadouri handmade, pana la cadouri cu tenta religioasa.

copil_iepuras_paste

Ce poti sa-i oferi copilului tau de Paste

• Copiii sunt poate cei mai bucurosi cand vine vorba de sarbatori. Cu ocazia sabatorilor Pascale cumpara-i micutului tau hainute cu tema Pastelui: pot fi sosetute, un tricou, pijamele, bluza, papuci de casa, sau orice altceva iti face cu ochiul prin magazine.

• Animalutele din plus cu tema Pascala reprezinta un cadou cu care mergi la sigur. Copilul tau va fi foarte entuziasmat sa primeasca puisori, rate sau iepurasi de plus.

• Pastele este o ocazie foarte buna pentru a-i oferi copilului tau in dar o carte cu povesti Biblice. Cartile de felul acesta sunt educative dar si distractive iar micutul tau va intelege care este adevarata semnificatia Pastelui intr-un mod simplu. Alege o carte conceputa special pentru copii, cu ilustratii colorate si cu text cat mai pe intelesul lui.

• Daca ai o fetita probabil ca stii deja ca ii place sa se "gateasca". Poti sa ii cumperi de Paste un latisor cu pandantiv cruciulita sau cu simbolul pestelui crestin, sau chiar cercei cu iepurasi.

• Majoritatea copiilor adora sa se joace cu animalele de companie. Daca esti pregatita sa ii cumperi copilului tau un animalut, acum este ocazia perfecta: ii poti cumpara un iepuras sau chiar un pui mic de care sa aiba grija (daca stai la curte).

• Tot de Paste poti sa ii cumperi copilului tau o carte cu fabule, de unde poate desprinde lectii de moralitate valoroase.

• Daca micutul tau are inclinatii artistice ii poti cumpara o carte de colorat cu motive Pascale, sau poti sa descarci planse de colorat de aici.

Cadouri personalizate

• Cosuletele cu cadouri sunt o idee foarte buna de Paste. Gasesti cosulete cu cadouri deja asamblate in magazin sau poti sa faci tu unul, la un pret mai mic. Pentru inceput ai nevoie de un cosulet din rafie. Cumpara si paie sau hartie colorata pe care sa le pui pe fundul cosuletului si cateva oua de ciocolata si mici jucarioare de la magazinele cu pret fix. In loc de oua de ciocolata poti sa faci chiar tu cateva dulciuri mai sanatoase pe care sa le asezi in cosulet sau chiar sa le faci impreuna cu copilul tau.

• De Paste poti sa ii mai oferi copilului tau DVD-uri cu filme pe care sa le priveasca alaturi de toata familia: Chicken Little, Finding Nemo etc. Poti gasi mai multe idei de filme pentru copii aici.

• De obicei copiii sunt foarte posesivi cand vine vorba de farfuria, lingura si furculita lor. Poti sa ii cumperi copilului tau un set cu farfurie si tacamuri personalizate cu tema Pastelui.

• Pastele, cu conotatiile sale de renastere si un nou inceput, duce cu gandul la primavara si tot ce vine impreuna cu ea. Este ocazia perfecta sa ii cumperi copilului tau cateva rasaduri de flori si legume pentru a le planta si a avea grija de ele. Puteti planta chiar un pom fructifer care sa fie al lui, si de care sa aiba grija. El va invata astfel sa fie mai responsabil dar si sa aiba grja de natura. Cumpara-i si un set de gradinarit pentru copii, in loc de clasicele dulciuri.

• O alta idee ar fi sa-i cumperi copilului tau o pereche de urechiuse de iepuras si sa organizati o "vanatoare de oua". Iti trebuie cateva oua goale din plastic in care sa pui surprize: o jucarioara mica, o bomboana, un abtibild, un inel etc. Ascunde-le in cateva locuri din casa si roaga-l pe copilul tau sa le gaseasca topaind ca un iepuras.

• Ai putea, de asemenea, sa faci un tort in forma de iepuras. Implica toata familia in prepararea si decorarea lui. Sau poti sa il tii surpriza si sa i-l dai copilului tau in dimineata de Paste. Sigur se va bucura!

• O alta idee cu buget redus este sa faci "bijuterii" din jeleuri pentru micutul tau: colier, bratari. Se va distra toata ziua ciugulind din podoabe.

Un Paste fericit si spor la cumparaturi!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Idei cadouri copii

Articole recomandate

Citeste si despre