Idei de cadouri de Mos Nicolae pe care copilul tau o sa le adore

/ / Modificat: 2020-12-10
Idei de cadouri de Mos Nicolae pe care copilul tau o sa le adore

Pentru orice mamica luna decembrie are o semnificatie aparte. In acelasi timp, este usor confuza, mai ales daca nu stii inca ce cadouri sa alegi pentru prichindeii tai. Si cum Mos Nicolae este deschizatorul de drumuri ca-n fiecare an, noi te sfatuim sa iti intocmesti de pe acum o lista din care, apoi, sa optezi pentru cadoul de anul acesta.

Fara indoiala, copilasii o sa fie cei mai fericiti nu doar pentru cadoul in sine, ci si pentru suspansul pe care il provoaca asteptarea mosului. Repeta si tu frumusetea copilariei alaturi de prichindelul tau care se exprima de fapt in emotii si iubire. Dar cum micile lucruri conteaza, cumpara daruri pe care sa si le aduca aminte cu drag cand va creste.

 De aceea, citeste in continuare articolul si inspira-te din ideile noastre generoase.

Calendar Advent pentru copii

Daca tie iti place conceptul de Advent Calendar, imagineaza-ti cat de incantat va fi un copil la primirea lui. Se gasesc foarte multe adventuri in online, asa ca nu iti ramane decat sa-l gasesti pe cel mai potrivit. Poti opta pentru casute, cutii din lemn ori in forma de sanie si bradut cu sertarase suficient de spatioase unde sa ascunzi dulciuri, jucarii, plastilina sau figurine sub forma de animale.

Si cum pandemia nu pare sa ne slabeasca nici de acum incolo, un calendar advent o sa se dovedeasca extrem de folositor. Daca nu vrei sa cumperi unul gata facut, cu ajutorul tutorialelor de pe YouTube, il vei confectiona chiar tu. Gandeste-te ce activitati ti-ar placea sa desfasori cu cel mic, dar ai grija sa incluzi toata familia. Incearca sa alegi o tematica de iarna si sa pui accent pe traditiile de sarbatori.

Daca ai un copil maricel care deja stie sa citeasca, ii poti dezvolta pasiunea pentru lectura cu un advent calendar care contine diverse carti cu subiecte variate. Dar nu numai: un stilou interesant, stickere sau un semn de carte colorat pe care le va descoperi zi de zi o sa-i provoace incantare si vor mari suspansul.

Jucarii

Credem ca ideea sustenabilitatii este un subiect prea putin mediatizat in Romania. Dar, schimbarea incepe cu tine, asa ca te incurajam sa renunti la jucariile din plastic si sa optezi pentru jucariile textile din fibre 100% naturale. Daca sunt realizate manual, cu atat mai bine, devenind o comoara peste ani si ani cand copilul o sa creasca.

Proiector astronomic de tavan

Daca i-ai amenajat copilasului propria camera, dar nu reusesti inca sa-l covingi sa doarma singur, un proiector astronomic de tavan o sa faca diferenta. De ce? Pentru ca tot Universul isi va da intalnire in camera lui, iar stelele si luna vor dansa pe peretii incaperii. O sa-i hraneasca imaginatia si o sa-i ofere sentimentul de liniste si siguranta de care copiii au nevoie pentru a dormi fara parinti.

Covorasul magic

Copiii au nevoie sa isi dezvolte imaginatia si creativitatea. Covorasul magic sau „aquadoodle” ii permite celui mic sa deseneze orice pe suprafata sa. Este format din doua straturi de material, cel de dedesubt fiind colorat. In cazul acesta, apa va crea magie lucrand cu suprafetele covorasului. Inclusiv tie o sa iti placa accesoriul si vei intra cu certitudine in jocul celui mic, creand impreuna desene pe covor si bucurandu-va de clipele petrecute unul cu celalalt.

Anul acesta Mos Nicolae va aduce cadouri inedite copiilor cuminti. Iar daca nu stiai cu ce sa-l surprinzi pe cel mic, speram ca exemplele noastre ti-au servit drept inspiratie.

Sursa foto: Pexels

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Idei cadouri copii

Articole recomandate

Citeste si despre