Ce dulciuri sa alegi pentru copii de Mos Nicolae

/ / Modificat: 2017-11-22
Ce dulciuri sa alegi pentru copii de Mos Nicolae

Cei mici il asteapta cu sufletul la gura si cu cele mai lustruite ghetute pe Mos Nicolae, batranelul care an de an infrunta gerul pentru a aduce cele mai sincere zambete pe chipurile copiilor cuminti. Mos Nicolae vine in noaptea de 5 spre 6 decembrie si lasa prichindeilor dulciuri frumos ambate, clementine parfumate si portocale dulci, insa pentru asta micutii nostri trebuie sa munceasca putin si sa isi curete, asa cum pot, cele mai frumoase incaltari astfel incat Mosul sa fie cat mai darnic.

Chiar daca se spune ca micutii care nu au fost cuminti primesc nuieluse in ghetute, sa fim seriosi! Mos Nicolae ii iubeste atat de mult pe copii, incat nu il lasa inima sa nu strecoare si cate o ciocolata in ghetutele neastamparatilor.

Si pentru ca Mosul vine de departe, noi, parintii, i-am putea oferi o mana de ajutor astfel incat sa aleaga cele mai bune dulciuri pentru copiii nostri. Oricat de tentata ai fi sa pui pe lista hainute sau jucarii costisitoare, specialistii spun ca ar trebui sa eviti darurile costisitoare si sa te orientezi catre traditionalele dulciuri si fructe.

Dulciurile, daruri magice pentru copii

Dulciurile sunt darurile cu care nu vom da niciodata gres. Indiferent ca vorbim despre ciocolata, bomboane, napolitane, placerile dulci sunt adorate de toti copiii. Iar de Mos Nicolae si chiar si de Craciun, ii poti surprinde pe cei mici nu numai cu un singur cadou dulce, ci cu un cos care sa aiba mai multe feluri de dulciuri.

Stim, atunci cand te gandesti la cosuri si pachete, primul lucru care iti vine in minte este probabil faptul ca sunt destul de costisitoare. Insa pe piata gasesti o multime de oferte la preturi avantajoase, cu tot felul de dulciuri delicioase, ambalate in cele mai frumoase moduri.

Noi te sfatuim sa pui pe lista lui Mos Nicolae macar cosuri cadou pentru copii de la GourmetGift, care pe langa bomboane, acadele, ciocolate si figurine, contin si cate o cana cu Mos Craciun, cizmulite care pot fi folosite pe post de suport pentru creioane, globuri pe care cei mici le pot personaliza sau mini-puzzle-uri cu tematica de Craciun. Ai de unde alege!

gourmetgift-produse

Gourmetgift, produce an de an, cele mai frumoase cosuri cadou de Craciun si pachete cadou pentru copii! Cosurile in care se strecoara si dulciuri fac sarbatorile de iarna speciale, mai frumoase, sunt un cadou unic, pe care copilasii il vor aprecia foarte mult. In plus, pachetele pline cu bunatati au si un aspect deosebit, asa ca micutii tai vor fi cu siguranta atrasi si incantati la nebunie de cosul plin cu bunatati. 

Daca ai doi sau trei copii, poti alege un cos cu mai multe dulciuri, astfel incat cei mici sa le imparta intre ei. Asa ii si inveti pe cei mici cat de important este sa daruiasca si sa imparta cu ceilalti, mai ales de sarbatori.

Un lucru e clar, este minunat sa primesti daruri! Este un sentiment care te umple de bucurie, mai ales daca esti copil, dar nici pentru adulti sentimentul nu este mai prejos, caci, pana la urma, in orice adult se mai gaseste si putina copilarie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mos Nicolae copii Dulciuri copii Idei cadouri copii Cadouri Mos Nicolae copii Dulciuri Mos Nicolae copii Mos Nicolae

Articole recomandate

Citeste si despre