Surprize de la Carrefour!

/ / Modificat: 2010-09-17
Surprize de la Carrefour!

Si pentru parinti si pentru copii scoala vine cu multe surprize la Carrefour!


Oricat de rau ne-ar parea, vara a cam luat sfarsit, iar micutii nostri se pregatesc deja pentru scoala. Asta nu inseamna, insa, ca au mai putin chef de joaca. Chiar daca vremea incepe, incet-incet, sa fie prea racoaroasa pentru excursii la bunici sau la munte, cei mici raman la fel de jucausi si plini de energie ca in vacanta.

Tocmai de aceea, si in toamna aceasta, Carrefour s-a gandit la parinti, oferindu-le copiilor ocazii sa se desfasoare.

Mai intai de toate, i-a apropiat pe cei mici de idolii lor. Cum la inceputul lunii septembrie Disney Channel a difuzat deja filmul “Camp Rock 2” cu Jonas Brothers, copiii au fost sigur incantati sa se fotografieze, intre 10 si 12 septembrie, cu membrii formatiei la panourile special amenajate din incinta magazinelor Carrefour.

Dar surprizele toamnei la Carrefour nu se opresc aici!

In week-end-ul 18-19 septembrie, copiii vor putea sa-si confectioneze propriile rechizite. Fiecare atelier de creatie de la Carrefour dureaza 6 ore, timp in care micutii sunt liberi sa-si imagineze si sa creeze in fel si chip si din orice material, orare, suporturi de creioane, penare pe care apoi le pot lua cu ei acasa. Iar, in caz ca vor sa uite de tot de scoala, pot oricand sa faca cele mai trasnite desene-picturi sau cele mai simpatice animale modelate din balon impreuna cu animatorii pusi pe glume si ºotii. Atelierele de creatie se organizeaza in orice magazin Carrefour, iar pentru detalii despre orar, trebuie doar sa vizitati www.carrefour.ro.

In plus, pentru cei care intra in clasa I anul acesta, Carrefour are o surpriza, ba nu, o intreaga echipa-surpriza! Inca din prima zi de scoala si pana la sfarsitul lunii septembrie, echipele speciale Carrefour desfasoara operatiunea "Ghiozdane pentru boboci!" in toate scolile din 15 orase din tara in care exista hypermarketuri Carrefour (Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Constanta, Iasi, Cluj, Braila, Arad, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta). Carrefour a pregatit 39.000 de pachete si 5.000 de ghiozdane astfel incat fiecare boboc sa primeasca un cadou de bun venit la scoala, plin de minunatii si de lucruri utile lectiilor de zi cu zi. Si aceasta pentru ca toti bobocii sunt anul acesta castigatori!

Asadar, parinti, pregatiti-va sa intampinati intoarcerea toamnei si reinceperea anului scolar cu zambetul pe buze!

Carrefour s-a gandit la toate pentru a va distra micutul si pentru a-l ajuta sa inceapa cu dreptul un an scolar de nota zece!

Carrefour

17 septembrie 2010

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre