Leadbottom, un nou personaj din Planes

/ / Modificat: 2013-08-19
Leadbottom, un nou personaj din Planes

"Planes" ("Avioane"), un film marca Pixar care ridica la inaltime, la propriu, povestea inceputa in iubitele animatii Cars 1 si 2, are premiera in Romania  pe 6 septembrie 2013. De aceasta data personajele sunt niste avioane tare haioase, care pornesc intr-o cursa palpitanta printre nori.

Planes-Avioane

Povestea filmului in cateva cuvinte

Personajul principal al filmului, Dusty, este un avion mic, cu vise mari: isi doreste sa concureze intr-o faimoasa cursa aeriana, doar ca frica sa de inaltimi ii sta in cale. Va lasam sa aflati din film cine il ajuta sa isi transforme visul in realitate, dar pana atunci, va invitam in exclusivitate in universul Planes.

Saptamana trecuta va incurajam sa le faceti cunostinta copiilor vostri inca de acum cu simpaticele avioane, cu ajutorul articolelor saptamanale pe care le gasiti aici despre personaje. Astazi a venit randul prezentarii unui nou personaj: Leadbottom.

Leadbottom

In animatia originala, vocea lui Cedric the Entertainer

Leadbottom

Leadbottom este un vechi avion functional biplan si un supraveghetor carcotas, genul acela care vede mereu jumatatea goala a paharului. In calitate de proprietar al Vita-minamulci, un amestec special, desi cam putred, de vitamine, minerale si compost care face minuni odata imprastiat peste recolte, Leadbottom nu are timp pentru tentativele de zboruri pretentioase ale lui Dusty (Stropi).

Sunt prea multe recolte de stropit si prea putin timp pentru asta, sunt prea putine ore intr-o zi. Pentru Leadbottom munca este pe locul intai, iar pe locul doi este, ei bine da, si mai multa munca.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Planes

Articole recomandate

Citeste si despre