Ora de nutritie

/ / Modificat: 2013-10-25
Ora de nutritie

Compania Transavia, liderul pietei de carne de pui din Romania, continua campania educationala cu privire la beneficiile consumului carnii de pui, readucand in atentia romanilor obiceiurile sanatoase si oferindu-le, in acelasi timp, optiuni pentru o alimentatie echilibrata prin produse de cea mai inalta calitate.

Astfel, incepand cu luna noiembrie a acestui an, Transavia va sustine in mai multe scoli bucurestene programul "Ora de nutritie", prin care isi propune sa ofere elevilor informatii cuprinzatoare legate de necesitatea abordarii unui stil de viata sanatos.

In cadrul acestui program, Dl. Prof. Dr. Nicolae Hancu, Membru de Onoare al Academiei Romane si expert in nutritie, va oferi elevilor lectii de nutritie si le va vorbi despre cat de importanta este alimentatia sanatoasa pentru calitatea vietii si pentru dezvoltarea armonioasa a organismului.

"Educatia copiilor in ceea ce priveste alimentatia sanatoasa trebuie sa inceapa inca de la varste fragede, atat in familie, cat si in institutiile de invatamant. Multi dintre tinerii de astazi fac alegeri absolut nesanatoase. Aportul zilnic de nutrienti necesari organismului se afla in alimente proaspete, pe care trebuie sa le consume in mod corespunzator", spune Dl. Prof. Dr. Nicolae Hancu.

Conform studiului initiat de Transavia la finalul anului 2012, carnea de pui se afla in topul preferintelor romanilor, fiind consumata de peste 65% dintre acestia, aproape zilnic.

"Carnea reprezinta principala sursa de proteine de calitate din alimentatie. Cu toate acestea, se recomanda variantele mai slabe, cu continut variabil de grasimi, precum carnea de pui. Pe langa aportul de proteine, carnea de pui, fara piele, contine minerale si vitamine extrem de benefice pentru sanatate", a adaugat Dl. Prof. Dr. Nicolae Hancu.

Transavia promoveaza alegerile alimentare naturale si in mediul online, oferind utilizatorilor alternative de alimentatie sanatoasa. Pentru mai multe informatii, accesati www.fragedo.ro, www.transavia.ro sau pagina de Facebook Transavia Toate Cele Bune.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre