Muzzy, volumul al 11-lea

| | Modificat: 2012-11-05 21:05:52

muzzy11Vineri, 20 mai, Jurnalul National si Editura Litera iti aduc cel de-al 11-lea volum din colectia Muzzy (carte si DVD). Pentru ca toti copiii sa invete rapid engleza, franceza, spaniola, italiana si germana. Pentru ca e distractiv si eficient, dar mai ales iubit de ei toti!

Muzzy: 15 carti cu CD si 15 carti cu DVD care te vor ajuta sa deslusesti misterul limbilor straine!

Cat este de important pentru copilul tau sa cunoasca cel putin o limba straina?

Cum va influenta aceasta viitorul sau?

La scoala sau la serviciu, engleza si franceza sunt primele pe lista obligatorie! Si cum traim in secolul vitezei si al globalizarii, limbi precum germana, italiana sau spaniola ar trebui sa figureze, de asemenea, in bagajul nostru de cunostinte. Cu foarte putin efort limbile straine nu vor mai fi in curand un mister pentru micutul tau.

muzzy_cd11Cursul reprezinta un program de invatare rapida a limbilor straine, marele sau merit fiind chiar acela ca functioneaza cu aceeasi eficienta si in randul copiilor sau al adolescentilor, dar si in randul adultilor. Copilul tau va invata cele mai importante cuvinte din 5 limbi straine: concepte despre sanatate, timp, sentimente, zilele saptamanii, oameni si locuri, despre cum sa se imbrace, despre familie si prieteni, despre viata de acasa si sute de alte cuvinte si fraze, care reprezinta baza vocabularului oricarei limbi a lumii.

Din volumul al 11-lea al colectiei Muzzy invatam pronumele personale, numeralele ordinale, verbele frazeologice si adverbele locative. Facem diferenta intre afirmatii si negatii. Si tot din acest volum invatam despre cele mai frumoase culori. V-am pregatit si multe alte surprize pe care va lasam sa le descoperiti impreuna cu cei mici!

Cursul multilingvistic cuprinde: 15 carti cu DVD, care prezinta o poveste antrenanta cu personaje simpatice, sustinuta de desene animate si de un vocabular cu peste 500 de cuvinte uzuale in fiecare limba.

Muzzy interactiv cuprinde 15 carti cu CD: peste 1 000 de exercitii si de jocuri pe calculator.

Timp de 30 de saptamani, in fiecare vineri, Jurnalul National va fi insotit de Muzzy!

Pretul unui volum este de 14,9 RON.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Muzzy colectie limbi straine Curs muzzy Limbi straine copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA