Arenele de Joaca redeschid cel mai mare stadion de joaca pentru copii

/ / Modificat: 2011-06-10
Arenele de Joaca redeschid cel mai mare stadion de joaca pentru copii

Arenele de Joaca, cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, se intorc anul acesta in Bucuresti cu cea de-a 10-a editie la nivel national si cea de-a 6-a in Capitala. Evenimentul are loc sambata, 11 iunie, in Parcul Tineretului (Intrarea Sincai) intre orele 12:00-20:00 si face parte din campania Sport pentru Viata, initiata de Gabriela Szabo.

Gandit sub forma celui mai amplu stadion de joaca pentru copii, evenimentul pune la dispozitia participantilor peste 20 de zone de activitate dintre cele mai diverse, dedicate atat celor mici, cat si parintilor. Cei cu spirit de echipa se pot inscrie si juca meciuri de fotbal, volei sau baschet, iar cei cu simtul aventurii pot urca pe panoul de escalada, creat special pentru acest eveniment. Cei mici pot incerca jocuri de mini-baschet, mini-volei sau mini-fotbal si pot desena in zona amenajata cu ustensilele necesare.

Sportivii campioni nu vor lipsi nici de aceasta data de la eveniment. Gabriela Szabo, campioana olimpica si mondiala la atletism, va da startul copiilor intre 6 si 14 ani la Crosul Copiilor incepand cu ora 18:00, iar Diana Oprea, campioana mondiala la fitness, va forma impreuna cu cei prezenti cel mai mare flashmob al copiilor la finalul evenimentului.

"Arenele de Joaca au devenit an de an o regula pentru mine, asa cum am observat ca au devenit si pentru bucuresteni. Sunt nerabdatoare sa am intalnirea din acest an cu cei mici si sper ca de la an la an tot mai multi parinti si copii sa isi dea seama de importanta miscarii pentru corpul omenesc", declara Gabriela Szabo.

Toti cei prezenti la eveniment vor putea participa si la Marea Tombola ING Asigurari de Viata la care pot castiga jocuri Playstation, biciclete, skateboard-uri, seturi de role si iPod-uri.

Pe langa aceasta, ca forma de a marca cea de-a 10-a editie nationala a Arenelor de Joaca, copiii care vor participa la 10 activitati diferite vor primi o serie de premii-surpriza extrem de atractive.

Mai multe detalii despre Arenele de Joaca puteti afla accesand www.areneledejoaca.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Sport copii

Articole recomandate

Citeste si despre