Saptamana Altfel, Asociatia De-a Arhitectura

/ / Modificat: 2013-03-29
Saptamana Altfel, Asociatia De-a Arhitectura

Saptamana Altfel, Asociatia De-a Arhitectura


In Saptamana Altfel Asociatia De-a Arhitectura (fondata de tineri arhitecti romani premiati, care lucreaza voluntar) organizeaza o serie de conferinte de arhitectura special pentru copii, care se numeste De-a Arhitectura povestita. Scolile s-au inscris in prima zi, epuizand numarul de locuri.

Proiectul face parte dintr-un plan mai amplu de predare a arhitecturii in scoli, pe intelesul copiilor. Astfel, De-a Arhitectura este deja prezenta in 7 scoli de stat si private din Bucuresti, cu ore de curs optionale. Ministerul Educatiei ia in calcul ca in doi ani, daca De-a Arhitectura se dovedeste a fi un model de succes, sa extinda programul la nivel national si, mai mult, sa introduca Arhitectura in programa obligatorie!

Va invitam Luni, 1 aprilie, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, ora 10:30, sa ii vedeti pe copii cum interactioneaza cu notiunile de arhitectura, sa aflati mai multe despre acest proiect de schimbare de mentalitate si sa ii cunoasteti pe arhitectii si profesorii implicati.

Aflati mai multe despre proiect vizitand  de-a-arhitectura.ro (veti putea vedea inclusiv cum se desfasoara o ora de curs De-a Arhitectura – copii invata ce este un plan, cum sa reduca la scara, invata despre cladiri de referinta in arhitectura, cultura generala estetica si multe altele).

O ora de curs De-a Arhitectura

De-a_arhitectura

De-a_arhitectura_3

De-a_arhitectura_5

De-a_arhitectura_proiect

De-a_arhitectura_6

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoala altfel Scoala altfel 2013 De-a arhitectura

Articole recomandate

Citeste si despre