Targ de Vara pana-n seara la MTR 11 - 13 iulie 2014

| | Modificat: 2014-07-11 00:00:00

Piata Taraneasca si Mester(Esti)! organizeaza Targul de Vara, desfasurat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din sos. Kiseleff nr.3, in perioada 11 iulie - 13 iulie 2014. Intrarea este libera! 

targ_de_vara

De pe la 10,00 dimineata pana seara tarziu, in curtea Muzeului vor fi: targoveti si artizani, mesteri si negustori cu: dulciuri si podoabe, obiecte vechi si ateliere de creativitate pentru copiii mai mari sau mai mici. 

Vor fi prezenti, cu multe si felurite mestereli: iconari, cioplitori in lemn, tesatoare, ceramisti, tineri artizani, cusatorese, impletitoare etc. Negustorii de antichitati ii veti intalni in curtea din spate cu: tesaturi, mobilier, carte, ceramica si portelanuri, obiecte specifice unei gospodarii taranesti, patefoane, ceasuri, gravuri si felurite obiecte de arta.

Se pot targui: prajituri traditionale, miere si produse apicole, Cozonac Domnesc, placinte intinse de Turnu, halvita si ciocolata de casa din Banat, branzeturi, pastrav afumat, dulceturi, siropuri si zacusti din Dambovita, Kurtos Kalacs din secuime, turta dulce si covrigi de la Pitesti si alte bunatati. La fata locului, pentru pofticiosi, preparatele romanesti la ceaun se servesc cu lipie damboviteana. 

Si in aceasta saptamana copiii sunt asteptati la atelierele de creativitate, unde vor invata sa picteze si sa decoreze, sa modeleze, sa decupeze, sa lipeasca impreuna cu prieteni, parinti si bunici. Ei vor redescoperi lumea povestilor si personajelor, vor realiza jucandu-se cadouri pentru cei dragi sau obiecte de decor vesele, asa cum copilaria este! Mai multe detalii despre ateliere pe: https://www.facebook.com/AteliereleDeCreatieMesterEsti

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Targuri Ateliere pentru copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA