Discounturi de pana la 70% şi experienţe unice la Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii şi viitoare mamici Intrarea şi parcarea sunt gratuit

/ / Modificat: 2022-05-25
Discounturi de pana la 70% şi experienţe unice la  Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii şi viitoare mamici Intrarea şi parcarea sunt gratuit

Cele mai noi modele de carucioare, super oferte la pachete de naştere şi recoltare celule stem, discounturi de pana la 70% la peste 300 de branduri pentru copii şi viitoare mamici, tombole cu premii substanţiale, 15 cursuri gratuite pentru viitorii şi proaspeţii parinţi, simulari de impact frontal experimentate VR, fashion show-uri, caravana cu jocuri – toate acestea sunt la dispoziţia dumneavoastra doar intre 26 şi 29 mai.

 

Joi, 26 mai, ora 10:00, se deschide Baby Boom Show ediţia de primavara, cel mai mare targ pentru copii intre 0-7 ani şi viitoare mamici. Evenimentul se desfaşoara in perioada 26-29 mai la Romexpo Bucureşti, pavilionul B1. Intrarea la targ şi parcarea sunt gratuite.

Ediţia de primavara se bucura de o prezenţa mare din partea expozanţilor: cele 141 de companii expun peste 300 de branduri, ceea ce confirma interesul crescut pentru acest eveniment, pana la nivelul atins inainte de pandemie.

Timp de 4 zile, Baby Boom Show devine centrul atenţiei pentru viitoarele mamici, al lansarilor de produse in premiera şi al distracţiei pentru copiii cu vaste de pana la 7 ani. Iata doar o parte din noutaţile ediţiei:

Patuţurile modulare Comfort Baby (producator german), noul tip de mobilier care creşte odata cu copilul tau, prezentate in premiera la Baby Boom Show

Noile produse Baby Brezza: incalzitorul de biberoare inteligent care ofera temperatura perfecta laptelui matern sau a celui praf prin utilizarea unei aplicaţii direct din telefonul mobil şi incalzitorul de apa care livreaza la temperatura perfecta apa direct in biberon.

Bugaboo Butterfly, cel mai avangardist carucior de calatorie Bugaboo, brandul Posh al Casei Regale Britanice, va fi lansat prin dialog coregrafic si muzical de catre trupa de dans contemporan Scuze Noi – o premiera la Baby Boom Show.

Super Mommy Bag Show powered by Mommy bag Childhome şi Bugaboo – primul show de fashion de genţi pentru mamici, un eveniment tribut Liviu Tudan (Roşu şi Negru).

Noile modele de carucioare Cybex Platinium (Priam 4 si Mios 3) şi ultima colecţie de carucioare Cybex Fashion Simply Flowers, o colecţie romantica şi feminina absult superba.

Scaunul Anoris T, declarat de catre ADAC cel mai sigur scaun auto cu fata la sensul de mers.

La Baby Boom Show nu exista plictiseala!

 Faceţi shopping la super preţuri: doar pe perioada targului vor fi aplicate discounturi de pana la 70% la peste 300 de branduri de produse. Broşura de discounturi o gasiţi pe site.

 Profitaţi de oferte speciale la pachetele de naştere şi recoltare celule stem valabile doar pe perioada targului.

Participaţi la tombole şi caştigaţi premii fabuloase, cum ar fi o naştere gratuita sau mobilier complet pentru camera bebeluşului.

 Puteţi participa la simulari de impact frontal la o viteza de 13 km/h cu manechin neasigurat.

 in premiera in Romania si in exclusivitate la Baby Boom Show, parintii vor putea experimenta cu ajutorul ochelarilor VR, intr-un mediu sigur, scenariile care conduc la producerea unor evenimente rutiere si vor putea parcurge etapele premergatoare pentru a vedea cum se putea evita respectivul accident.

 Gasiţi intr-un singur loc cea mai mare diversitate de carucioare şi scaune de maşina ale brandurilor de top.

 Puteţi participa la 15 cursuri gratuite pentru viitoarele mamici şi proaspeţi parinţi.

Montaţi cercei medicinali copiilor intre 3 şi 7 ani, cu asistenţa medicala.

Caravana cu jocuri ii aşteapta pe cei mici cu activitaţi educative şi recreative.

 Vedeţi reţete noi la atelierele de gatit LIVE.

 Creaţi amintiri frumoase alaturi de cei dragi in photo corner-ul Baby Boom Show, iar la final plecaţi cu fotografia gata de inramat.

Targul pentru copii se intinde pe o suprafaţa de peste 4000 mp.

Intrarea la targ şi parcarea sunt gratuite. Mai multe detalii, pe site-ul oficial al targului: https://babyboomshow.ro/

Ne vedem la ROMEXPO, intre 26 şi 29 mai!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Targuri Copii 4 ani Copii 2 ani

Articole recomandate

Citeste si despre