Promenada si Teatrul din Podu meu prezinta Povestile Lui Galileo

| | Modificat: 2014-01-15 10:28:14

Promenada si Teatrul din Podu meu prezinta Povestile Lui Galileo

Spectacol interactiv in versuri urmat de atelier creativ pentru copii 5-12 ani

Cand?


Sambata, 18 ianuarie si duminica, 19 ianuarie, orele 18.00

Unde?


Mall Promenada, etaj 1, in Calea Floreasca 246B (metrou Aurel Vlaicu) Accesul in spatiul de distractie dedicat evenimentului Povestile lui Galileo este liber.

Promenada_Povestile_lui_Galileo

Alaturi de Galileo, astrologul cel vestit, interpretat de actorul Teatrului Ion Creanga Voicu Hetel, descoperim, distrandu-ne vreme de o ora, lucruri noi surprinzatoare despre planete, vulcani si sateliti.


La mall Promenada vom invata de la Galileo planetele, vom stii ca se invartesc in jurul soarelui care este o stea, ca luna nu este o planeta ci un satelit, ca exista 4 planete telurice si 4 gazoase in sistemul nostru solar, ca Pluto este o planeta micuta si multe altele.

Povestile lui Galileo este un spectacol interactiv in versuri, scris special pentru copii si este menit sa ii familiarizeze cu primele notiuni despre sistemul solar, despre stele, comete si sateliti.

Voicu Hetel este actor la Teatrul Ion Creanga, regizor, coordonator de workshopuri si ateliere de educatie prin teatru pentru copii si managerul proiectului Teatrul din Podu` meu. A fost premiat in anul 2012 cu Premiul "Cornel Todea" pentru cea mai buna productie teatrala in cadrul Festivalului International de Teatru "100, 1000, 1000000 de povesti", pentru spectacolul "Povestea spicului de grau", scenariul si regia Voicu Hetel.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere arta copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA