Weekendul acesta mergem la Bounty Fair

/ / Modificat: 2018-07-02
Weekendul acesta mergem la Bounty Fair

Va asteptam cu mic, cu mare sa descoperiti minunata si magica lume Bounty Fair, printre ateliere de creatie, spectacole interactive, delicii sanatoase, inghetata si hamace.

Bounty Fair #36 a pregatit un eveniment dedicat shoppingului creativ, alaturi de aproximativ 70 dintre cei mai talentati designeri si artizani romani, dar si un mediu de dezvoltare creativa pentru cei mici si cei mai mari.

Pe tot parcursul weekendului sunt organizate si sustinute in gradina 11 ateliere haioase si educative cu tematici variate, adaptabile pentru varstele micutilor, in cadrul carora se vor distra si isi vor dezvolta abilitatile creative. (Nu este necesara programarea sau inscrierea in vederea participarii la ateliere). Cei mici vor avea ocazia sa picteze pe apa, lemn, tricouri, puzzle 3D, ceramica si sa descopere tehnica quilling. De asemenea, pot alege dintre ateliere de Window Color, Atelier de Ingeri pictati pe lemn, Atelier Masti magice, Atelier Brelocuri fistichii, Atelier de Face Painting.

* Pretul atelierelor variaza intre 5 si 25 lei.

In Gradina Bounty Fair va asteapta JuxiMagic cu spectacolele interactive pentru copii – Rita Gargarita, prietena mea (sambata, ora 17:00) si Maseluta Dodoluta (duminica, ora 17:00). In esenta, evenimentul se adreseaza iubitorilor de design, cautatorilor de educatie creativa si amatorilor de produse originale, lucrate cu atentie pentru detaliu si multa pasiune!

  • Data: 7-8 iulie 2018
  • Program: 10:00-20:00
  • Locatie: Casa Universitarilor, Bucuresti
  • Intrare: OFERTA speciala pentru ultima editie a verii: 1+1 gratis. Asadar, vino insotita de cel mai bun partener de shopping creativ si veti plati impreuna 8 lei.

Copiii pana in 14 ani au intrarea gratuita.

Mai multe detalii gasesti in event-ul de pe Facebook, iar despre ateliere pe site-ul www.bountyfair.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente in bucuresti Evenimente 2018 Ateliere arta copii

Articole recomandate

Citeste si despre