Primul Ghid Turistic al Bucurestiului in limba spaniola aparut in colectia Top 10

| | Modificat: 2012-05-09 15:25:31

Editura Litera lanseaza, special pentru turistii aflati la Bucuresti cu ocazia finalei Europa League 2012, editia in limba spaniola si engleza a ghidului Top 10 Bucuresti – serie limitata. Initiativa porneste din dorinta de a face cunoscut Bucurestiul turistilor straini asteptati in numar mare pe National Arena, unde se vor infrunta finalistele Athletic Bilbao si Atletico Madrid, in data de 9 mai.

Top 10 Bucuresti - Engleza articolGhidul, tiparit intr-un tiraj de 10.000 de exemplare, va putea fi cumparat din punctele special amenajate in zona Centrului Vechi, dar si in aeroport. De asemenea, editura Litera a incheiat parteneriate cu principalele restaurante si puburi aflate in centru, de unde se pot achizitiona ghidurile.

Top 10 este cea mai cunoscuta colectie de ghiduri de calatorii din lume, oferind informatii despre cele mai frumoase obiective si destinatii turistice. Fiecare editie este dedicata in totalitate cate unei capitale celebre. Textul fiecarui ghid este insotit de fotografii si harti ale diferitelor zone.

Editia in limba romana se poate achizitiona din retelele de distributie Litera, dar si online de pe site-ul www.litera.ro.

In standurile special amenajate, Top 10 Bucuresti poate fi achzitionat cu un discount semnificativ.


Proiectul este sustinut de ArCuB, serviciu public de cultura aflat sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Bucuresti si de Primaria Municipiului Bucuresti.

Intr-o lume care a uitat sa (mai) citeasca, Editura Litera are curajul sa puna un pariu cu fiecare dintre noi.


Care sunt argumentele sale?

  • O oferta editoriala pentru toate gusturile si pentru toate nivelurile de pregatire. De la fictiune, istorie, bestseller international si ghiduri turistice, pana la carti pentru copii, dictionare si auxiliare de limbi straine, enciclopedii si atlase.
  • O calitate ireprosabila a tiparului.
  • O selectie riguroasa, facuta de specialisti, pe baza cererilor unui public exigent.
  • O echipa tanara, formata din profesionisti cu experienta in domeniu.
  • Oameni care pun mare pret pe cartea-obiect.
  • O comoara de citit, de inteles, de facut si de primit cadou, de lasat mostenire.
  • Ceva trainic. Util. Frumos. Adevarat. Adica toate cate au fost uitate. Si regasite.

Te regasesti in cartile Editurii Litera. Pentru ca inseamna cultura. Nu maculatura.


Taguri Evenimente parinti Ghid turistic Calatorie

Articole recomandate

Citeste si despre