InnerSound New Arts Festival

| | Modificat: 2012-08-27 00:00:00

InnerSound New Arts Festival

Bucuresti, 28 - 30 august 2012

Muzeul National al Taranului Roman / Clubul Taranului / Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti

innersound

Asociatia Opus, in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, UNMB – Centrul de Muzica Electroacustica si Multimedia si Clubul Taranului isi propun sa ofere bucurestenilor o oaza de inedit. La sfarsitul acestei veri. in perioada 28 - 30 august 2012 are loc prima editie a Festivalului InnerSound, o experienta noua pentru spatiul cultural romanesc, care creeaza o alta perspectiva asupra muzicii contemporane culte (art music) si a imaginii – fie ea sub forma fotografiei, a filmului sau a spectacolului multimedia.

"Simbolul primei editii InnerSound este fereastra deschisa catre interior, catre propriile vise si idei creative, simbol ilustrat in fotografia artistei Sabina Ulubeanu, laitmotivul acestei editii", a declarat Diana Rotaru, Co-director Artistic.

Invitatii speciali ai acestei editii sunt compozitorul Henry Vega (Olanda) cu Wormsongs - un hipnotic spectacol multimedia pentru voce si computer si Dublin Sound Lab (Irlanda) – un ansamblu de muzica contemporana electroacustica, ce va prelucra in festival sonoritati de clavecin.

 

Festivalul isi va delecta participantii cu:

Seara de Film cu muzica live, un eveniment in premiera in Romania, ce contine proiecte concepute special pentru InnerSound;


Intalniri in timp si spatiu - micro-concerte, care vor cuprinde muzici din toate timpurile si in care publicul va fi rasfatat de Alexandru tomescu, Laura Buruiana, Ana Chifu, Zacharias Tarpagkos, Irina Ungureanu, Tamara Dica si Maria Chifu;


Spectacolul multimedia SerpenS, realizat de grupul SeduCant (proiect sustinut de Centrul National al Dansului).

Ineditul acestui act cultural este ca toate aceste evenimente vor fi insotite de un spatiu de tranzitie pentru public, o punte intre lumea reala si cea imaginara: expozitia foto InnerSpace si instalatia interactiva audio-vizuala Inner Dust, conceputa de Catalin Cretu si Mihaela Kavdanska. Cel de-al doilea proiect este sustinut de KOtKI visuals, Aiurart si Noumax.

 

Finalul festivalului va aduce inca o surpriza, sub forma unui concert / joc de sah.

 

Pretul unui abonament este 15 RON, iar pretul unui bilet pe zi este 10 RON.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro , la Casieria Palatul National al Copiilor Bucuresti si la Casieria Metrou Unirii 1 Bucuresti.

Evenimentul este realizat cu ajutorul sponsorilor Grolsch (sponsor principal), Culture Ireland, Ambasada Olandei la Bucuresti si a partenerilor MNAC Lab, KOtKI visuals, AVmotional, Aiurart, NouMax, Asociatia ARtEk (Olanda), Dublin Sound Lab (Irlanda), Bilete.ro, Centrul National al Dansului, Kodex, Brigada de Voluntari.

Cei interesati de programul festivalului, de biografiile artistilor si de intreaga desfasurare de forte pot aceesa Innersoundfestival.webs.com , precum si pagina de Facebook a Festivalului.

Sursa: Muzeul National al Taranului Roman

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Arta Muzica

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA