Primul concert extraordinar al copiilor geniali ai Romaniei!

/ / Modificat: 2012-08-25
Primul concert extraordinar al copiilor geniali ai Romaniei!

Pe 29 august 2012, ora 17:00, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, sunteti invitati la primul concert extraordinar al copiilor geniali ai Romaniei din cadrul proiectului "Scoala de Excelenta", initiat de Asociatia IRSCA Gifted Education. Evenimentul este sustinut de Farmaciile Dona.

Evenimentul va aduce in atentia opiniei publice doua categorii socio-culturale: copiii supradotati si muzica usoara. Spectacolul este marcat de o mica expozitie de pictura a micului artist Stamo Matei, in varsta de sapte ani. O parte din banii obtinuti in urma vanzarilor vor merge la o asociatie de copii cu probleme grave de sanatate.



Iubitorii de muzica usoara sunt invitati la concertul extraordinar copiilor supradotati ai Asociatiei IRSCA Gifted Education. La spectacol sunt asteptati peste 500 de spectatori: copiii, parintii, bunicii si cadrele didactice care vor sa aprecieze prestatia exceptionala a tinerilor artisti:


Karina Luncanu
: Este eleva in clasa a VI-a la una dintre colegiile de elita din Bacau. In 2009 este descoperita de specialistii Asociatiei IRSCA Gifted Education.


Doru Ciutacu
: Elev la Scoala Centrala este recunoscut in lumea televiziunii si a muzicii usoare. De cativa ani este prezentator la Televiziunea Copiilor. A cantat pe marile scene alaturi de artisti de prestigiu, cum ar fi Mihai Traistariu.


Anastasia Constantinescu: Studiaza vioara si pianul, este pasionata de muzica usoara. Debuteaza pentru prima data pe scena unui spectacol extraordinar.

Mentionam ca intrarea la muzeu se plateste, iar biletele de intrare a invitatilor, respectiv 10 RON adult, 5 RON pensionari, 2,5 RON elevi, studenti. Sunt scutiti participantii Scolii de Excelenta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Muzica

Articole recomandate

Citeste si despre