Concert Roxette la Cluj Arena

/ / Modificat: 2012-07-04
Concert Roxette la Cluj Arena

Duo-ul suedez Roxette revine in Romania pentru un concert la Cluj Arena din Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc pe data de 19 iulie 2012.

Prezentat de Ursus si organizat de Emagic, concertul este inclus in cea de-a doua parte a turneului international ce promoveaza albumul 'Charm School', lansat anul trecut.

Dupa ce vara trecuta, fanii din Bucuresti au avut sansa de a asculta live cele mai cunoscute piese Roxette, acum a venit randul clujenilor sa se bucure de show-ul electrizant al trupei care a incantat aproape 1 milion de spectatori din intreaga lume in cadrul turneului international ce promoveaza albumul Charm School, al optulea din cariera. Intitulat The Neverending Tour, acesta a inceput in februarie 2011, pana la finalul anului trupa reusind sa parcurga 31 de tari in care a sustinut nu mai putin de 79 de concerte. Anul acesta, Roxette va continua turneul cu noi concerte in Noua Zeelanda, Australia, Asia, America de Sud si, din nou, Europa.

Dupa aproape 25 de ani de cariera ce insumeaza nu mai putin de 39 de single-uri si 42 de videoclipuri, 8 albume de studio, 8 DVD-uri, 9 compilatii si vanzari de peste 75 de milioane de discuri in intreaga lume, Roxette reprezinta una dintre cele mai importante trupe de pop-rock din istorie.

Biletele sunt disponibile incepand cu 23 februarie, pe www.MyTicket.ro. Incepand cu 29 februarie, acestea vor putea fi achizitionate si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului precum si din retelele afiliate Myticket.ro.

Eveniment organizat de Emagic si prezentat de Ursus.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Concert Evenimente parinti

Articole recomandate

Citeste si despre