Discounturi, gadgeturi utile parintilor si super tombola la Baby Boom Show editia de toamna

/ / Modificat: 2022-09-07
Discounturi, gadgeturi utile parintilor si super tombola  la  Baby Boom Show editia de toamna

Evenimentul-reper pentru viitorii parinţi va aşteapta cu peste 250 de branduri

Joi, 8 septembrie, ora 10:00, incepe Baby Boom Show, ediţia de toamna a celui mai mare targ pentru copii intre 0-7 ani şi viitoare mamici. Evenimentul se desfaşoara in perioada 8-11 septembrie la Romexpo Bucureşti, pavilionul B1.

Ediţia din aceasta toamna vine cu peste 250 de branduri de produse pentru copii şi viitoare mamici, promoţii substanţiale la carucioare, scaune auto, mobilier, imbracaminte şi incalţaminte pentru copii, mobilier, dar şi cateva noutaţi importante:

  • Secţiunea Baby Tech, unde veţi gasi gadgeturi foarte utile parinţilor atat in alimentaţia, transportul, cat şi in siguranţa celor mici.

  • La aceasta ediţie, clinicile de stat vin alaturi de clinicile private cu super oferte la pachetele de naştere şi recoltare celule stem.

  • Super tombola Baby Boom Show ofera peste 20 de premii foarte atractive, printre care o naştere all-inclusive, kit-uri de celule stem, scaune auto, consiliere dentara şi produse esenţiale pentru mamici şi bebeluşi.

  • Ediţia de toamna pastreaza tradiţia cursurilor gratuite, intr-o noua forma de prezentare: joi, 8 septembrie, este “Ziua siguranţei bebeluşului”, iar vineri – 9 septembrie, “Ziua alimentaţiei sanatoase”, cursurile pentru aceste zile avand tematici doar din aceste zone. Weekend-ul este rezervat celorlalte teme de mare interes pentru viitorii parinţi.

  • Activity Area este zona rezervata distracţiei şi a activitaţilor pentru cei mici, unde veţi gasi ateliere de balet, ateliere de creaţie a propriei jucarii, personaje Disney, jocuri statice, face painting, prezentari cu tombola, consilieri stomatologice.

  • Video Selfie 360°, ingredientul care nu lipseşte de la niciun eveniment care se respecta, il gaseşti şi la Baby Boom Show.

Robotul umanoid Pepper – prietenos, amuzant şi profesionist - este gata sa te ajute sa gaseşti cel mai potrivit scaun auto pentru copilul tau şi sa te inveţe cum sa testezi ochelarii de realitate virtuala cu scenarii de conducere defensiva pentru parinti.

 Robotul umanoid

Nu vor lipsi de la aceasta ediţie lansarile in premiera ale celor mai noi modele de carucioare şi scaune auto, nici simularile de impact frontal experimentate VR. Mai multe detalii gaseşti aici.

Biletul de intrare costa 15 lei şi poate fi cumparat online de pe site-ul oficial: www.babyboomshow.ro . Copiii beneficiaza de intrare gratuita.

Ne vedem la Baby Boom Show!

8-11 septembrie 2022, Romexpo, pavilion B1

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente parinti

Articole recomandate

Citeste si despre