Aventurile lui Riki - Atelier pentru copii

/ / Modificat: 2013-10-17
Aventurile lui Riki - Atelier pentru copii

Sambata, 19 octombrie, la ora 11:00, Curtea Veche Publishing invita copiii si parintii la un eveniment organizat in jurul cartii "Aventurile lui Riki" de Ana Maria Florea. Intalnirea va avea loc la Gradinita Miruna, unde copiii cu varsta intre 4 si 6 ani o vor putea cunoaste pe autoare, dar si pe Riki, personajul principal al cartii! Toti copiii vor asculta pasaje din peripetiile lui Riki, citite chiar de scriitoare, vor desena animalele de companie preferate si vor povesti despre ele.

Volumul "Aventurile lui Riki" intregeste colectia de carti pentru copii aparuta la Curtea Veche Publishing, sustinand misiunea editurii de a forma o noua generatie de cititori, incurajand copiii sa descopere farmecul cartilor si sa se dezvolte armonios prin lectura. Puteti gasi mai multe carti pentru copii aparute la Curtea Veche Publishing, la adresa: http://www.curteaveche.ro/colectii/carti-pentru-copii.html

Pe coperta cartii, Riki insusi le transmite cateva ganduri celor ce abia asteapta sa citeasca despre aventurile sale:  Sunt foarte incantat ca Ana a scris o carte despre mine si despre aventurile mele. Ca orice pui nestiutor, am intrat adesea in belele, dar am invatat ca nu am voie sa fac prostioare si astazi sunt un catel foarte cuminte. imi place sa ma joc cu alti catei si, da, imi plac toate celelalte animale. Am acasa o pisica de care am grija, pentru ca Ana mi-a spus ca trebuie sa fiu bun si cuviincios atat cu animalele, cat si cu oamenii. E adevarat ca, daca o supar pe pisica, isi ascute ghearele pe nasul meu, dar eu incerc sa nu o supar. Sper sa va placa povestile mele si sa invatati si voi, copii, ce am invatat eu: daca esti bun, iti faci repede prieteni si, atunci cand esti suparat, acestia iti vor veni in ajutor.

Riki
Ana Maria Florea are 35 de ani si este la a doua carte publicata. Prima carte de proza scurta, "Zapada rosie", a aparut in anul 1996. A urmat o lunga perioada in care autoarea a lasat beletristica pe locul doi si a scris doar din postura de jurnalist. A lucrat in radio, in televiziune si in presa scrisa si a colaborat timp de 13 ani cu mass‑media din Franta si Belgia. In prezent lucreaza in departamentul de PR al unei mari companii. Aventurile lui Riki inseamna revenirea in lumea povestilor si a cartilor, revenire pe care autoarea si-a dorit-o lina, tocmai de aceea cartea de fata este una pentru copii.

Costul de participare la atelier este de 40 de lei si include cartea "Aventurile lui Riki". Inscrierile se pot face la adresa: atelier@asociatiamiruna.ro.

Gradinita Miruna se afla in apropiere de Piata Unirii sau Piata Universitatii, str. Traian nr. 160, sector 2, in incinta scolii nr. 85. Mai multe informatii puteti afla de pe site-ul www.asociatiamiruna.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre