Evenimente si ateliere pentru copii in weekendul 20-21 ianuarie

/ / Modificat: 2018-01-18
Evenimente si ateliere pentru copii in weekendul 20-21 ianuarie

Chiar daca weekend-ul 20-21 ianuarie se anunta destul de rece si ploios, nu inseamna ca trebuie sa-l petreceti in casa. Atat in Bucuresti, cat si in tara, in acest sfarsit de saptamana au loc cele mai interesante spectacole si ateliere pentru cei mici, pe care nu trebuie sa le ratati.

Spaima zmeilor - Teatru pentru copii peste 6 ani

La Teatrul Ion Creanga din Bucuresti, pe 20, 23 si 27 ianuarie se va juca piesa de teatru "Spaima Zmeilor", un spectacol muzical despre o lume pe dos, la care sunt asteptati copiii de peste 6 ani.

spaima-zmeilor

Program:

  • 20 ianuarie 2018, 11:00
  • 23 ianuarie 2018, 10:00
  • 27 ianuarie 2018, 11:00

Biletele sunt disponibile la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creanga (Piata Amzei, nr. 13, Nr. tel.: 0767 934 374.) si in reteaua Eventim, online pe www.eventim.ro

Pentru mai multe informatii despre programul Teatrului Ion Creanga, gasesti pe www.teatrulioncreanga.ro si Facebook: https://www.facebook.com/events/2048009652097996/.

Ateliere de dezvoltare a inteligentei emotionale "Curcubeul emotiilor"

La atelierele de dezvoltare a inteligentei emotionale, copilul isi va antrena mintea, isi va descoperi si constientiza emotiile, dar va invata sa le si gestioneze. Totul se va desfasura intr-un cadru prietenos si cald, prin joc, dans, miscare si activitati practice, prin care se dezvolta trasaturi esentiale ce definesc inteligenta emotionala.

curcubeul-emotiilor

Metodele si tehnicile folosite au la baza invatarea prin joc si sunt preponderent creative: desenul, pictura, modelajul, dans si miscare, povestiri terapeutice, jocuri de rol etc.

Detalii:

  • Categorie de varsta : 5-7 ani , 8-10 ani
  • Structura: 10 sedinte (60 minute/sedinta)
  • Numar participanti: 10 copii
  • Zile: Sambata – ora 10:00
  • Locatie : Clubul Copiilor Isteti, Bucuresti
  • Pret modul: 450 lei – plata se va face in avans pentru intreg modulul
  • Data de inceput: 20 ianuarie 2018 – sub rezerva inscrierii a 10 copii
  • http://www.clubul-copiilor-isteti.ro

Atelierul va fi sustinut de Florentina Preda, psiholog si consilier scolar cu 16 ani experienta si formator atestat, avand experienta cu grupuri de dezvoltare personala, numeroase cursuri, ateliere, work-shop-uri de specialitate cu copii, parinti si profesori.

Pentru detalii si inscrieri, suna la 0768 92 92 91 sau scrie la contact@clubul-copiilor-isteti.ro.

Spectacol interactiv pentru copii Praslea cel Voinic si Merele de Aur

Un nou spectacol interactiv pentru copii in repertoriul Teatrului Coquette: Praslea cel Voinic si merele de aur. Spectacolul este o adaptare a celebrului basm cu acelasi titlu al lui Petre Ispirescu, este interactiv si plin de umor.

praslea-cel-voinic.

Detalii:

Atelier Yoga Familiei. Miscare, voie buna si conectare

La Atelierul Yoga Familiei poti petrece timp de calitate in familie, printr-o activitate care sustine conectarea dintre parinte si copil, cu multa voie buna, miscare si distractie.

Yoga imbunatateste echilibrul si concentrarea, creste tonusul muscular. Clasa este antrenanta fizic atat pentru copil cat si pentru parinte. Parintele participa activ la ora si il sustine pe copil (fizic si emotional).

yoga-familie

Se recomanda imbracaminte sport: tricou, colanti sau pantaloni de trening. Se lucreaza fara incaltari in picioare (desculti sau in sosete). Parintii participa activ alaturi de copii.

Clasa Yoga Familiei este sustinuta de Zina Nichita, instructor de yoga pentru copii - acreditare Yoga Alliance International - si fondatoarea proiectului educational GOKID.ro.

Detalii ateliere Yoga Familiei:

  • Cand? Sambata | 10:30 – 11:30
  • Unde? La Clubul Miruna, Str. Traian nr 160 (in aceeasi cladire in care se afla si Liceul Anastasia Popescu), Sector 2, Bucuresti
  • Pentru parinti si copii cu varste intre 4 si 9 ani
  • Pret: 40 lei / sedinta (pentru parinte+copil) sau Abonament 4 sedinte: 140 lei (35 lei / sedinta)
  • Inscrierile se fac prin acest formular: https://goo.gl/qJN2QO
  • Pentru detalii poti suna la 0728 188 256

Joc magic de iarna - Atelier creativ 3-10 ani ALaNDaLa

Participa impreuna cu copilul sau copiii tai la atelierul senzorial si creativ Joc magic de iarna daca vreti sa faceti o altfel de activitate in familie, intr-un mediu prietenos si relaxat. Activitatea este potrivita pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani, activitatile fiind adaptate in functie de varsta si abilitatile copiilor.

alandala-iarna

Atelierele se vor desfasura in incinta agentiei de turism Paralela 45 Academiei (de pe Strada Ion Campineanu nr. 13, zona Universitate, la etajul 1, interfon 02), pe 20 ianuarie 2018, la ora 10:00 (grupa 1) sau la ora 12:00 (grupa 2).

Costul unui bilet este de 50 de lei/ copil.

Este necesara inscrierea printr-un email la adresa atelierealandala@gmail.com, pana pe 19 ianuarie cel tarziu. Mentioneaza grupa din care doresti sa faceti parte. Veti avea nevoie de haine comode, potrivite pentru joaca si de voie buna.

Weekend cu Jocuri la Salina by ABC: PIA (trupa PAM PAM) si Caravana Distractiei

Te asteptam, impreuna cu cel mic, la unul dintre cele 2 spectacole ale acestui weekend:

1. Sambata, 20 Ianuarie, canti si te distrezi la #LectiaDeMuzicaCuPIA din Trupa PAM PAM.

2. Duminica, 21 ianuarie, #CaravanaDistractiei ajunge la Salina by ABC!

Ce au in comun cele doua evenimente? Dans, jocuri, multa voie buna si un boost de sanatate prin salinoterapie!

spectacole-copii-weekend-salina

Detalii: 

  • Copiii cu varsta pana in 4 ani trebuie sa fie obligatoriu insotiti de parinti.
  • Pret: 20 lei pentru copii/ 35 lei pentru adulti
  • Detalii locatie: strada Delea Noua nr. 15, Bucuresti
  • Inscrieri: la nr de telefon 0733 809 377. Rezervarile se pot face cu plata cash la sediul Salinei sau prin OP. Informatiile legate de contul in care se face plata se pot gasi pe salinabyabc.ro

Mai multe informatii gasesti pe http://www.salinabyabc.ro/ sau Facebook - link eveniment: https://www.facebook.com/events/1538448952939237/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Ateliere pentru copii Evenimente 2018 Evenimente parinti si copii Spectacole copii Teatru copii Evenimente in bucuresti

Articole recomandate

Citeste si despre