Atelier de invatarea limbii spaniole prin joaca pentru copii de la 3 la 6 ani

Publicat: 12 Martie 2014 00:00

Atelier de invatarea limbii spaniole prin joaca pentru copii de la 3 la 6 ani

Espaniol para los ninos

Indrumati de Cristina Martinez vorbitor nativ de limba spaniola din Madrid
Sedinta gratuita pe 12 martie la ora 17.30 si respectiv 18.30

Ti-ar placea sa largesti si sa colorezi orizontul copilului tau, invatand o limba straina? Spaniola poate fi o alegere, chiar daca copilul tau are 3, 4 sau 6 ani ...iar daca invatarea se va face prin joaca, cu atat este mai simplu si mai motivant pentru el.

atelier_spaniola_12_martie
Si toate acestea pentru ca, in primii ani de viata joaca este o componenta esentiala in dezvoltarea sa, de viitor adult. Copiii au cele mai bune ocazii de a invata si de a afla lucruri noi despre ei si lumea in care traiesc. Pentru ei este o sursa nesecata de energie, dar in acelasi timp jocul ii calmeaza, ii relaxeaza, le stimuleaza mintea si corpul. Jocul ne ajuta sa fim mai inventivi, fericiti, flexibili si chiar intelegatori, o necesitate a existentei noastre.

Cristina este de origine spaniola si vine din Madrid, unde a absolvit Facultatea de Psihopedagogie, cu specializare pe educatia timpurie, copii de 3-6 ani. Experienta dobandita in Spania, ca tutore in gradinite si centre de educatie non formala pentru copii, o ajuta sa puna in practica o noua idee marca Lumea lui MOMO. Cand nu este cu noi, Cristiba preda limba spaniola copiilor intre 5 si 15 ani, la Instituto Cervantes. Cristina isi propune sa ii introduca pe copii in limba spaniola, prin joaca si interactivitate, ajutata de ilustratii, jucarii specifice si cantecele - fiecare avand un rol activ in orice moment.

De aceea, va invitam pe 12 martie la o sedinta GRATUITA de 30 de minute,  in care veti avea posibilitatea sa o cunoasteti pe Cristina, iar copiii sa incerce metoda ei creativa. Vor fi doua grupe de varsta: 3-4 ani de la ora 17.30 si 5-6 ani de la ora 18.00. Va rugam sa va inscrieti din timp la lumealuimomo@gmail.com, detalii la 0723.565.113

Atelierul va incepe pe 19 martie si va fi compus din 2 module, fiecare modul avand 8 saptamani . Ce vom face concret in primele 8 intalniri: formule de salut, culorile, cum este vremea astazi, numerele, corpul meu, familia mea, casa si orasul meu.

Cum ne organizam?

Grupa 3-4 ani, in fiecare miercuri de la ora 17.30
Grupa 5-6 ani, in fiecare miercuri de la ora 18.30
Durata sedinta: 55 minute
Durata modul: 8 saptamani, 1 sedinta pe saptamana

Grupa maxima de 10 copii/fiecare grupa
Plata si inscriere:
Costul unui modul de 8 sedinte este 360 de lei, si se achita la momentul inscrierii, cash la sediul Lumea lui MOMO sau prin transfer bancar. Inscrierile au loc zilnic la lumealuimomo@gmail.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA