Atelier de ceramica si olarit pentru copii intre 4-8 ani

Atelier de ceramica si olarit pentru copii intre 4-8 ani

Acest stravechi mestesug e prezent in casele noastre prin oale, ulcioare, cani, strachini, chipuri, blide, vase pentru flori, statuete, fluiere, jucarii.. Si pe cat de delicate si atent prelucrate sunt vasele de ceramica olarite, pe atat de greu erau de realizat in vechime. Dincolo de forta si indemanare, olaritul necesita un ochi atent la detalii si delicatete in acelasi timp, deoarece orice greseala putea distruge vasul.

atelier_ceramica_15_martie
Sambata, artistul ceramist Sabina Moraru vine in atelierul lui MOMO, pentru a va impartasi mestesugul olaritului. Va invitam la olarit, este poate prima ocazia sa va jucati cu o bucata de lut, pe care apoi sa o puneti pe roata, sa o invartiti pana cand un vas va iesi din mainile voastre.

Este o ocazie buna pentru a va imprieteni cu aceasta arta straveche, si pentru a va stimula dorinta de a cunoaste mai multe. Sambata aceasta copiii vor afla despre lut/argila, despre roata olarului, despre acesta arta a mesteritului, de cum se picteaza obiectele mestesugite, despre glazura, despre cum se ard, la final, toate obiectele perfect autentice create de cei mici.

Toate informatiile intr-o intalnire menita sa explice, in detaliu, despre ce vor trai cei care decid sa se inscrie la Atelierul de olarit si de modelaj ceramica ce se desfasoara in timpul saptamanii, joia de la ora 18.00, alaturi de Sabina.

Informatii atelier

Sambata, 15 martie de la ora 11.00 la ora 13.00
Mestesuguri de poveste : olaritul
Grupa varsta: 4-8 ani
Cu Sabina Moraru, artist ceramist

Durata atelier: 2 ore
Cost: 60 lei/persoana (la finalul celor doua ore de atelier, se pleaca acasa cu un obiect de lut lucrat)

Inscrierile la acest atelier au loc la lumealuimomo@gmail.com, detalii la telefon 0723.565.113. Atelierul are loc la sediul Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51,  Et. 1, Sector 1 (Zona Berzei- Cismisgiu - Schitu Magureanu).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii Activitati copii 8 ani

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul