Atelier de Dictie pentru copii (7-12 ani)

/ / Modificat: 2014-01-30
Atelier de Dictie pentru copii (7-12 ani)

Atelier de Dictie pentru copii (7-12 ani)

Fundatia Calea Victoriei invita copiii sambata 15 februarie, de la ora 15:00, la Atelierul de Dictie pentru copii (7-12 ani), sustinut de actrita Marcela Andrei, cu o indelungata experienta de lucru cu copiii la Teatrul Ion Creanga.

Lector: Marcela Andrei
Data incepere: 15 Februarie 2014;
Ora curs: 15:00
Numar ateliere: 6
Frecventa: saptamanal, sambata
Varsta Minima: 7 ani;
Varsta Maxima: 12 ani
Cost: 300 Ron;
Cost redus (card fidelitate): 270 Ron
Locul desfasurarii: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)
Inscriere la contact@victoriei.ro
Detalii la www.scoaladeartesimaniere.ro

Capacitatea de a ne exprima ideile si opiniile intr-un mod clar, concis si convingator este unul dintre factorii care ne ajuta sa ne implinim cele mai frumoase dorinte si proiecte.

Cursul nostru de dictie este adresat copiilor si cuprinde exercitii si jocuri preluate din arta actorului si adaptate varstei lor. Obiectivul pricipal este descoperirea si corectarea eventualelor greseli de dictie, prin folosirea exercitiilor potrivite pentru fiecare copil in parte. Atelierele se vor adapta nevoilor fiecarui copil si vor avea un caracter interactiv.

Copiii vor invata sa respire corect, vor invata sa-si foloseasca vocea corect si vor face exercitii in cele trei registre vocale (de cap, de gat si de piept).

Vor descoperi cat de importanta este atentia pe care o acordam fiecarui cuvant rostit, atunci cand dorim sa transmitem ganduri, sentimente, convingeri.

La ultima intalnire vor participa si parintii, iar copiii vor prezenta cate un scurt text studiat la curs.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre