• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Peteu Cristian
129 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Peteu Cristian

Dr. Peteu Cristian, medic specialist, doctorand in stiinte medicale.

Dr. Peteu Cristian, medic specialist, doctorand in stiinte medicale.

medic specialist, doctorand in stiinte medicale

sectia clinica obstetrica - ginecologie I

Spitalul Universitar Bucuresti

Opinii utilizatori

Dr. Peteu Cristian
De Ionita andreea pe 15 Decembrie 2011

Eu am nascut (natural) o fetita sanatoasa in mai 2009 cu ajutorul dr. Peteu, care si-a facut datoria impecabil, a stat langa mine tot timpul de la inceputul contractiilor, m-a ajutat foarte mult, m-a incurajat si m-a monitorizat tot timpul.Nu am ce sa-i reprosez, dimpotriva ii multumesc foarte mult si ii doresc multa sanatate. Pentru mine nasterea a ramas o amintire frumoasa si domnul doctor un adevarat profesionalist si un om deosebit. Daca as ramane iar insarcinata, tot cu dansul as naste.

Un doctor nemaipomenit
De LUMINITA TARANU pe 30 Noiembrie 2011

Am doua nasteri prin cezariana cu d-nul dr. Peteu, una in ianuarie 2009 si una in noiembrie 2010. Este un om nemaipomenit, un adevarat specialist, il recomand cu incredere si din tot sufletul. Numai cuvinte de lauda si din partea mea. Numai impliniri ii doresc pe toate planurile.

Un medic exceptional
De LORENA pe 28 Noiembrie 2011

Un medic pe care il respect foarte mult din toate punctele de vedere. In 2006 am nascut cu dansul si a ramas pentru mine o amintire extraordinara. Acum cateva zile am fost din nou operata de dansul si totul este la fel de bine. Ii doresc sa ramana acelasi om si sa aiba parte in viata personala cat si in cea profesionala de multe impliniri.

Dr. Peteu Cristian
De Cristina pe 08 Noiembrie 2011

Il puteti gasi sigur de luni pana vineri la ora 7 dimineata in ambulatoriu la spitalul municipal. Nr. de tel nu cred ca-l va scrie cineva pe site. Multa sanatate!

Numar de telefon Dr. Peteu Cristian
De 100% pe 05 Octombrie 2011

Am marea rugaminte ca cineva sa ma ajute cu nr. de tel. al d-nului dr. Peteu, un om de mare calitate. Multumesc!

Dr Cristian Peteu
De Baltag Roxana pe 21 Iunie 2011

Am nascut in 2008, pe cale naturala, un baietel perfect sanatos. La sfarsitul lui mai 2011 am nascut prin operatie cezariana, 2 baietei perfect sanatosi, de aproape 3 kg fiecare, iar eu m-am refacut rapid de fiecare data. Toate acestea le datorez Dlui dr Cristian Peteu, un profesionalist si un om deosebit. Il recomand cu toata increderea!

Dr. Peteu Cristian
De Nicoleta pe 16 Iunie 2011

Este foarte adevarat ce se spune, mie mi-a nenorocit copilasul.

Dr. Peteu Cristian
De Adriana Raducu pe 13 Iunie 2011

Domnul doctor este foarte bun profesional. Ofera incredere in momente critice. Desi am avut o nastere cu surprize pe 27 septembrie 2005, aducand pe lume o fetita sanatoasa - Raducu Alexandra Cristina - domnul doctor Peteu a fost un adevarat sprijin; si am ramas cu "o amintire frumoasa".

Dr. Peteu Cristian
De Danna pe 09 Iunie 2011

Fetyelor, opiniile voastre ar fii de un real ajutor daca ati da si detalii despre experienta avuta. Nu cat de multumite sau nemultumite sunteti, ca nu ajuta pe nimeni. Rog pe viitoarele mamici sau gravidute sa lase informatii folositoare. Cum s-a ocupat medicul de ele, cum au nascut, a venit dr. la timp, cat au dat la nastere, problemele pe care le au avut in sarcina adica de ce le-a tratat medicul), cum s-a simtit bebe, etc, toata experienta. Multumesc.

Dr. Peteu Cristian
De Mihaellla pe 01 Iunie 2011

Parerea mea despre acest dr. Peteu nu e este una buna. Am nascut acum 4 ani tot cu dumnealui, toata perioada sarcinii am fost la dumnealui si la medicul meu ginecolog, prin ce am trecut cu copilul din cauza lui: pe 6 iunie 2007 am adus pe lume un baietel de 4200 gr, pe cale naturala, scor apgar 6. Copilul din cauza greutatii a stat fara oxigen in mine, deci a fost nevoie sa fie resuscitat, s-au lasat efectiv pe burta mea sa iasa copilul, au tras de manuta stanga si i-au provocat paralizie. A stat la terapie intensiva 3 zile, copil de 4200 grame printe cei nascuti prematur. Nu au vrut sa ne zica ce se intampla cu el, de ce restul mamicilor aveau copilasii langa ele iar eu nu, a trebuit sa intre sotul meu peste ei in terapie intensiva sa ceara explicatii. Au urmat luni de terapie, aproape un an pt a recupera manuta. Este bine acum multumim lui Dumnezeu, vorbeste mai greu, la 4 ani zice cam 20 cuvinte, facem tratament neurologic, explicatia lui: nu ne-am dat seama ca e asa mare copilul, iar pt manuta ca a avut cordonul ombilical in jurul mainii. Am nascut cu acest dr. in urma multor recomandari pozitive la adresa dumnealui. Acum sunt iar gravida si stau si ma intreb la ce medic sa ma duc sa nu mai patesc asa ceva, sanatate multa.

Contact Dr. Peteu Cristian

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.