• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Peteu Cristian
129 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Peteu Cristian

Dr. Peteu Cristian, medic specialist, doctorand in stiinte medicale.

Dr. Peteu Cristian, medic specialist, doctorand in stiinte medicale.

medic specialist, doctorand in stiinte medicale

sectia clinica obstetrica - ginecologie I

Spitalul Universitar Bucuresti

Opinii utilizatori

Dr. Peteu Cristian
De Sinziana pe 05 August 2013

Da, am fost asistata la nastere de dr. Peteu, dupa ce trecusem pe la multi alti medici ce imi dadusera numai prognosticuri negative in legatura cu o eventuala natere pe cale naturala. Si daca ar fi sa mai nasc de 10 ori tot pe dumnealui l-as alege. Atata calm, profesionalism si omenie la un loc rar mai gasesti. Ce bine ar fi daca l-am putea clona. Nu ar mai exista depresii dupa nastere.

Dr. Peteu Cristian
De Gabriela radu (buduru) pe 22 Iunie 2013

Am nascut cu Dl Doctor Peteu un baietel minunat pe 08.05.2008 cu un scor apgar 5. Am trecut prin momente cumplite atunci. Baietelul meu a avut suferinte fetale s-a strangulat
cu cordonul si a facut primul scaun in burtica inghitind lichidul amniotic. Cu ajutorul lui Dumnezeu si al acestui doctor minunat baietelul meu este sanatos si are acum 5 anisori.

Dr. Peteu Cristian
De Eu pe 14 Mai 2013

Am nascut in 2010 cu domnule doctor Peteu si am un baietel sanatos. Si da, au fost probleme la nastere, scor Apgar 7, dar nu a fost din vina domnului doctor, ci datorita pozitionarii copilului. Sunt si cazuri fericite sunt si cazuri nefericite si nu intotdeauna depinde de doctori, ei facand tot ceea ce pot ca totul sa iasa bine.

Nu am avut o sarcina cu probleme asa ca pot doar sa comentez ca pentru mine a fost doctorul ideal, ca mereu mi-a vorbit frumos si am plecat intotdeauna lamurita din cabinetul dansului.
Ecografii am facut lunar pentru ca era datoria mea sa urmaresc si ecografic daca totul este in regula cu bebe, precum si analize la fel. Am mare incredere in domnul doctor si daca ne vom decide la inca un bebe voi apela din nou la dansul pentru ca stie sa se comporte si sa elimine bariera doctor-pacient prin atitudinea calma, tonul degajat si felul de a se purta. Toata admiratia.

Salut
De Lucy pe 20 Martie 2013

Este un doctor foarte bun , cel mai bun din Spitalul Municipal .

Iintrebare
De Anca.dan pe 19 Septembrie 2012

Buna fetelor? As avea nevoie urgenta de o parere legata de dl dr. Peteu in ceea ce priveste o operatie pentru scoaterea unui chist ovarian? S-a operat cineva la dansul? Multumesc.

Un doctor minunat!
De Grigore Irina pe 13 Septembrie 2012

Am nascut in 19.06.2007 cu acest minunat doctor! Daca n-ar fi fost dansul si as fi ramas in provincie nu stiu daca mai postam acest mesaj acum. Este minunat si sufletist, un doctor deosebit! Nu l-as da pe alt doctor pentru nimic. Chiar maine merg la un control de rutina la spitalul Universitar. Apelati cu incredere!

Un medic ginecolog extraordinar
De Cristina pe 18 Iulie 2012

Buna tuturor. Vreau sa va spun ca la prima sarcina am avut alt medic care doar cu titlul se poate numi medic. Dupa multe probleme, am renunat la respectivul si o prietena mi l-a recomandat pe dl. dr. Peteu. Am fost super incantata de dansul si eu si sotul meu. Un om extraordinar de calm si cald, care are grija sa explice totul pe inteles. Cineva spunea mai devreme ca in sala de operatie era o atmosfera relaxanta. Confirm acest lucru. Desi era ora 4 dimineata cand a inceput operatia de cezariana (recunosc ca m-am incapatanat sa nasc normal, desi dansul imi spusese sa optez pentru cezariana, dar na, imi era frica de operatie), in sala era o atmosfera placuta cu muzica, glumeam cu dansul si cu asistentele din jur. La finele saptamanii trecute mi s-a confirmat a doua sarcina, iar azi de abia astept sa ajung la dansul la control si sa incepem sa avem grija ca bebe 2 sa fie bine sanatos. Il recomand din toata inima.

Daca vreti un doctor bun, cald si grijuliu dr. Peteu Cristian este acela
De Mihaela pe 18 Iulie 2012

Am nascut de 2 ori cu dl. dr. Peteu Cristian si pot sa spun ca, desi aveam oroare de spitale si medici ( in alte spitale am fost tratata de catre medici de parca eram un animal ), aici alaturi de acest om nu am avut nici cea mai mica temere in ceea ce priveste sarcina si nasterea. Un om deosebit care stie sa vorbeasca cu orice pacient, nu conteaza ca l-ai trezit din somn sau ca nu a dormit de 48 de ore, el iti vorbeste cu calm. Este un medic cum rar mai intalnesti in Romania din zilele noastre. Sa-i dea Domnul sanatate si putere de munca.

Doctor Peteu Cristian
De Beladi pe 26 Iunie 2012

Am nascut cu d-l doctor Peteu, pe data de 17 februarie 2012 o fetita minunata, dupa foarte multe probleme. Atmosfera din sala de nasteri a fost foarte relaxanta, cu muzica si glume, pot spune ca nici nu am simtit ca nasc. Ii multumesc d-lui doctor pentru grija cu care m-a urmarit in perioada sarcinii si in timpul operatiei, fara el nu m-as fi putut bucura astazi de "printesica mea". Asadar, il recomand cu toata inima.

Doctor Peteu Cristian
De Adi pe 26 Iunie 2012

Pe d-l doctor il gasesti relaxat si la dispozitia ta atunci cand este de serviciu la clinica Polisano Plaza. Asadar iti recomand sa te programezi la tel: 021.315.3205 / 021.315.3206 / 021.315.3207.

Contact Dr. Peteu Cristian

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.