• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Peteu Cristian
129 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Peteu Cristian

Dr. Peteu Cristian, medic specialist, doctorand in stiinte medicale.

Dr. Peteu Cristian, medic specialist, doctorand in stiinte medicale.

medic specialist, doctorand in stiinte medicale

sectia clinica obstetrica - ginecologie I

Spitalul Universitar Bucuresti

Opinii utilizatori

Pentru Alexandra
De Laura Matei pe 24 Mai 2011

Multumesc foarte mult pentru cuvintele de compasiune. Ma bucur ca aveti opinie proprie si nu doresc sa influentez opinia Dumneavoastra. In schimb, durerea este atat de mare incat doresc ca nimeni altcineva sa nu o cunoasca, nici cel putin citita pe un site. Eu, personal, consider ca vina ii apartine in ceea mai mare parte Dr. Peteu si intr-o mica masura sistemului medical din Romania. Aceasta este parerea mea si numai a mea. Adevarul o sa-l aflam dupa ce Instanta de Judecata din Romania si, probabil, Instanta Europeana isi vor da si motiva decizia. Pe acest site mai sunt postari negative, una dintre ele descriind o situatie similara cu cea traita de noi. Noi l-am cunoscut pe Dr. Peteu intr-un cerc de prieteni ai sotiei mele pe care Dr. Peteu il frecventa si la recomandarea lor si oferta Dr. Peteu l-am acceptat ca medic pe toata perioada sarcini precum si nastere. Am facut-o in urma recomandarilor facute si asigurarilor date de Dr. Peteu referitor la cum va monitoriza sarcina si va asista nasterea. Am studiat cat mai multe postari pe internet referitoare la Dr. Peteu si gasindu-le favorabile, l-am acceptat ca medic pe Dr. Peteu, urmand ca acesta sa o monitorizeze pe sotia mea atat pe durata sarcini cat si la nastere. Acum simt ca a fost cea mai proasta decizie din viata mea.

Dr. Peteu Cristian
De Alexandra pe 22 Mai 2011

Sunt pacienta lui si voi fii in continuare! Nu am nici un interes sa-i iau apararea nu este prietenul meu, eu am scris doar parerea mea despre el (care este foarte buna) cum ati scris si dumneavoastra! Imi pare sincer rau ptr copilasul dumneavostra si nu doresc nimanui sa treaca prin ce treceti dumneavoastra, dar nu cred ca vina ii apartine domnului doctor si nu cred ca o sa rezolvati ceva scriind despre dansul lucruri asa urate care nu sunt adevarate! Daca ce spuneti este adevarat, atunci de ce are atatea paciente si primeste atatea cuvinte de lauda?

Pt contact
De Matei Catalin pe 19 Mai 2011

Oricine doreste sa ma contacteze pentru acuratetea si veridicitatea celor spuse de mine pe acest site il rog sa o faca, cat de repede doreste la urmatoarea adresa de e-mail: catalinvalimatei@yahoo.ie

Pt Alexandra
De Matei Catalin pe 19 Mai 2011

Scrii mesaje care induc oamenii in eroare si pot patii si bebelusii lor ceea ce a patit copilasul nostru datorita Dr. (daca se poate numi asa) Peteu Cristian. Daca tu ai nascut cu acest Dr. contacteaza-ma la urmatoarea adresa de e-mail: catalinvalimatei@yahoo.ie. Dar nu ai nascut, nu esti pacienta lui si la fel ca si celelalte mesaje sunt scrise de amici lui Cristian sau chiar de el. Peteu Cristian daca mai are ceva uman ramas ar face bine sa se abtina sa mai profeseze cel putin o perioada. Asta pt binele dansului si a viitoarelor potential victime care ar putea rezulta in urma actiunilor Dumnealui. Te rog, din suflet, Peteu Cristian sa nu mai nenorocesti si alte vieti. Suntem natiunea care in anii '90 am vandut jumatate din generatia viitoare a Romaniei pe o punga de cafea si un cartus de Kent PANA AU VENIT AMERICANII, NE-AU ARATAT DOLARII SI AU RIDICAT PRETUL LA 10.000 DOLARI(vezi adoptiile din anii '90), mai nou le dam foc in maternitati (vezi Giulesti) sau ii aruncam in oala de toaleta(vezi cazul femeii care a fost trimisa sa nasca in W.C)sau ii DIZABILITAM NEUROMOTOR (VEZI CAZUL MEU). Te rog, sa nu mai faci si la alt copilas ce ai facut la al nostru pt ca nici nu-ti poti imagina cata durere provoci. Te rog foarte frumos

Dr. Peteu Cristian
De Alexandra pe 18 Mai 2011

Am nascut in martie un baietel sanatos si frumos numai datorita domnului doctor Peteu, ii multumesc mult pt ca m-a ajutat si a-m incredere deplina in el! Eu il recomand din suflet, este un om extraordinar!

Raspuns pt "Vali"
De Catalin Matei pe 17 Mai 2011

Sotia mea a fost la toate controalele, unele la Polisano unde Peteu mai castiga un ban si celelalte la Universitar. si pt Polisano si la Universitar am platit si este "on the record" asa ca nu poti spune ca nu am venit la control. Toate analizele au fost ok mai putin cand a venit sa nasca si dupa 12 ore ai trimis-o acasa. Atunci copilul a suferit trauma, a avut acel scaun, lichidul si-a schimbat culoarea, nu s-a oxigenat creierul si acum saracutul este cu paralizie cerebrala. Acum realizez ca tot timpul ai stiut exact ce faci, mai mult in seara cand ne-am internat in cercul in care tu consumai alcool in seara aceea in urma discutiilor purtate de voi acolo o persoana prezenta a inteles ca sotia mea o sa aiba probleme la nastere. Cand ai vorbit cu mine la telefon ai fost atat de beat incat foarte greu te-am inteles. Ca sa poti sa nenorocesti un bebelusi si o familie cu buna stiinta trebuie sa fii, nu cred ca esti normal, ai o problema. Cum poti sa spui ca nu a venit sotia la control mai omule cand de fiecare data am platit si este inregistrata in computer atat la polisano unde ne-ai chemat cat si la universitar si toate analizele si radiografii si ce ati mai facut voi acolo au fost ok? Nu a nascut cu tine? Nu tu ai venit din sala de nastere dupa ce ai cusut-o, nu tu ai semnat hartiile dupa nastere, nu tu ai incercat sa ne intimidezi chiar la o ora dupa cele 30 de ore de calvar la care ai supus-o pe sotie si bebelusi ai mers si ai agresat-o fizic pe sotia mea? Nu mai ai nimic uman, ai incercat sa ma intimidezi si pe mine. Peteu, atitudinea care ai avut-o cu noi si cum ne-ai tratat a fost una a unui infractor. Tu ai o minte de infractor.

Dr. Peteu Cristian
De Preda elisabeta pe 16 Mai 2011

Este un medic foarte bun. Am fost relaxata pe toata perioada sarcinii. Pentru ca prin felul lui de a fi calm si obiectiv. Apoi la nastere totul a decurs normal.

Dr. Peteu Cristian
De Ala pe 13 Mai 2011

Il cunosc personal pe Cristi de cativa ani. Multe din opinile scrise sunt adevarate (si cele pro si cele contra). Problema adevarata este ca in ultimul timp Cristi s-a autopozitionat pe un piedestal si se considera un mare medic. Autosuficienta asta l-a impins in ultimul timp la multe greseli. El nu poate sa accepte aceste greseli in lumea pe care si-a creat-o. Chiar eu l-am vazut raspunzand unor critici aduse de unii pacienti pe acest site. Deci, marea problema este ca nu prea mai traieste in realitatea nostra. Din acest motiv ar trebui evitat ca medic. Cel putin pana isi mai revine. Cazul dlui Matei Catalin este numai din cauza lui Cristi si nu este singurul.

Pt Catalin Matei
De Vali Mihai pe 09 Mai 2011

Intamplator cunosc cazul vostru. De ce nu spui ca in timpul sarcinii ati mers la control cand vroiati? Ca v-ati rostogolit cu masina? In cate luni era sotia ta gravida? Sotia ta nu a nascut cu dr. Peteu.

Dr. Peteu Cristian
De Matei Catalin pe 01 Mai 2011

Daca citeam mesajul tau in urma cu 7 luni acum copilul nostru nu avea tulburare de coordonare centrala.

Contact Dr. Peteu Cristian

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.