• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Peteu Cristian
129 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Peteu Cristian

Dr. Peteu Cristian, medic specialist, doctorand in stiinte medicale.

Dr. Peteu Cristian, medic specialist, doctorand in stiinte medicale.

medic specialist, doctorand in stiinte medicale

sectia clinica obstetrica - ginecologie I

Spitalul Universitar Bucuresti

Opinii utilizatori

Domnul doctor Cristian Peteu este un medic excepțional!
De Laura.Tatu870 pe 25 Martie 2020

Săptămâna trecută am născut cu domnul doctor, am numai cuvinte de mulțumire și de lauda la adresa dumnealui. Este un medic cum rar întâlnești,un medic excepțional.Îl recomand cu mare drag!!!

Domnul doctor Cristian Peteu, un medic de 5 stele
De Maria.Mona942 pe 08 Martie 2020

Am nascut cu domnul doctor Peteu doi copii, un baiat in 2007 și o fata in 2019. Am regasit acelasi medic pe care-l stiam, un medic de 5 stele (si asta doar pentru ca este maxim 😊), care da sens cuvantului "deosebit", a carui conduita este pe masura iscusintei profesionale de care a dat dovada. Pentru mine ramane cel mai bun medic. Va multumesc, domnule doctor!

Îl recomand cu toată încrederea!
De Cecilia.Ioana562 pe 30 Ianuarie 2019

Un medic excepțional care acum mai bine de 8 ani mi-a salvat viața am suferit o operație foarte dificilă din care am iesit cu brio și nici nu a mai recidivat, un om cu un suflet mare.

Recomand cu cea mai mare incredere
De Mitu Ionela pe 11 Aprilie 2018

Am nascut primul copil cu domnul dr. Cristian Peteu si l-am recomandat si-l recomandat cu cea mai mare incredere. Meseria de medic este una dintre cele mai complexe, il inteleg perfect, deoarece si parintii mei sunt medici. Muncesc de dimineata pana seara, plus garzi, plus urgente. Cine comenteaza aiurea este un necunoscator sau un frustrat. Nimeni pe lumea asta nu e mai important decat un medic bun. Si Dr. Cristian Peteu este un medic foarte bun.

Am avut o problema in sarcina dar doar dr. PATEU ne-a dat sperante ca bebelușii va fi bine
De Dragu Daniela pe 31 Martie 2018

Am fost pacienta unui dr de la Filantropia dar la 22 de sapt la morfologia fetala mi-au zis ca bebelusa mea are "posibil iartă cava stanga infundata cu risc avansat de sindrom down" mentionez ca acel medic ma indrumat ca toate analizele sa fie facute la clinica Matei Basarab,zis si facut...Totul bine pana la sapt 22 cand mi-au zis despre acesta probl si m'au îndrumat la un alt specialist si dupa ce am rezultatul Să'mi caut ginecologul.Am mers la un dr specializat în amniocenteza sa vada toate analizele care le aveam de la Matei Basarab si sa-mi zică cum treb procedat.Mi-a zis sa fac ca treb făcută amniocenteza care este cu risc de avort si trebuie sa dau semnătura,si daca ar iesi testul pozitiv pt sindromul down se recomanda avortul(la aceea perioada aveam 22 sapt,si copilul misca)..Am fost foarte speriați,disperați pt ca sarcina se apropia de 6 luni si acel medic a zis ca sunt 2 variante: 1-sa fac avort în max 1 sapt; 2- sa-mi asum sarcina pe propria rasp cu riscul ca copilul o sa fie cu sindrom down...Am fost atât de disperați pt a găsi un medic bun pt a ne da speranta ca totul va fi bine cu bebelusa.Dupa ce am apelat la inca 2 medici care nu prea păreau siguri pe ei în ceea ce ne ziceau o pacientă a dr Peteu ne-a îndrumat sa-l cautam si sa-i explicăm probl noastra pt ca sigur ne va zice ca nu este adevarat ceea ce au scris cei de la Matei Basarab...La o scurta intalnire cu dr Dr Peteu i am aratat toate anslizele si ecografiile făcute până la sapt 22 de sarcina si dupa o verificare rapida(mentionez ca trebuia sa intre la operatie cezariana)A zis ca in opinia dansului nu crede că ar fi probl dar ne'a trim la dr Parviz pt a vedea Si dansul acele analize pana la sapt 22.Ambii dr au fost foarte politicos si calmi cu noi,ne-au încurajat ca totul va fi bine si ne vedem la începutul lunii ianuarie.Dupa atâtea probl si stres țin să vă anunț că datorită dr Peteu si a dr Parviz nu am făcut avort,sapt viit va veni barza cu fetița mea care este bine sănătoasă...Viitoare mamici va rog sa cereți si o SECOND OPINION cand întâmpinați probl în sarcina.

Feriti-va!
De Daniela Peteu pe 27 Martie 2018

Nu intervin din furie pentru ca mi-a trecut, ci pentru adevar. Am fost casatoriti putin pana in 20 de ani. Din pacate, doamnele ce sunt suparate pe el au dreptate, La el totul este pe intuitie. Doar in primii ani de rezidentiat l-am vazut studiind. Apoi a intervenit rutina. Daca ceva nu functioneaza bine, nu el este vinovat ci “materialul clientei”. De nenumarate ori l-am auzit victimizandu-se si injurand dupa ce vorbea la telefon. In plan personal, mai mult de jumatate din casnicia noastra m-a jignit cu vorba si m-a lovit si batut cu pumnii si picioarele. Cand il simtiti cu nervi, FERITI-VA din calea lui.

OCOLITI-L
De Cristina pe 28 August 2017

Ți-a explicat dragă Andreea pe înțelesul tău deoarece a uitat termenii de specialitate.Şi nu numai.Sigur a fost extrem de concis deoarece nu-i în stare să lege mai mult de 3 propoziții.Nu s-a sinchisit să urmareasca evolutia postopertorie,şi nici să-mi spună ce trebuie să fac după externare,deşi onorariul l-am dat asistentei care raspunde la telefonul dansului personal,şi cu care îsi petrece gărzile,neraspunzand la solicitarile celorlalti doctori din spital. Cand nu are garda,este primul care pleaca din clinica,înainte de ora 12.Aşa multe paciente are!Dacă îi atragi atenția că te-a suprainfectat,devine extrem de irascibil(nefiind anumite interese după cum sublinia Diana),si foloseste mistouri deplasate.

Recomand Dr. Cristian Peteu
De Andreea Sava pe 13 Iulie 2017

Eu am nascut in 2012,cu Dc. Peteu, din punctul meu de vedere este un doctor extraordinar. Eu am avut unele probleme cu sarcina, dar nu s-a comportat urat, din contra mi-a explicat ce se intampla, riscurile si de ce trebuie sa iau antibiotic. Operatia de cezariana a decurs normal, nu am avut probleme nici eu nici copilul. In continuare ma duc la el. Sincer, eu sunt genul de om panicos si pun tot felul de intrebari ca sa plec macar informata de acolo, mereu mi-a explicat pe intelesul meu, adica daca nu intelegeam unii termeni imi explica. Recomand cu incredere. Poate nu este doc. perfect pentru toti, mai depinde si de pacient. :-)

LA POMUL LAUDAT SA NU TE DUCI CU SACUL
De MIRUNA pe 06 Iunie 2017

Dezamagire profunda, nmai calm nu este acest medic, din contra ! Iar cand vrea sa-si verse nervii, se gaseste o pacineta , care va avea parte de jigniri, ca asa este bine, moral si civilizat ! Doar esti la mana medicului ! Iar in multe cazuri au impresia ca au in fata un obiect si nicidecum o persoana suferinda. Toate acestea mi s-au intamplat de curand, cu "faimosul si calmul" dr. Peteu C. Nu-l recomand pentru nimic in lume , nimanui !

Nu recomand
De Diana pe 10 Martie 2017

Multi ani am fost colega cu fosta lui sotie si de cateva ori i-am fost si pacienta. Nu scriam acum daca nu mi-ar fi spus si alte colege si prietene carora-l recomandasem cu toata increderea. Cat timp sarcina merge bine el se poarta foarte frumos. Daca apar probleme se schimba cu totul. Sunt si exceptii acolo unde are interesul.
N-am fost mirata cand am aflat (dupa multi ani) ca in familie a fost execrabil si agresiv pana la bataie. Am cunoscut si alti doctori foarte buni si foarte politicosi. Ocoliti-l daca vreti sa nu aveti surprize neplacute!

Contact Dr. Peteu Cristian

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.