• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Peteu Cristian
129 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Peteu Cristian

Dr. Peteu Cristian, medic specialist, doctorand in stiinte medicale.

Dr. Peteu Cristian, medic specialist, doctorand in stiinte medicale.

medic specialist, doctorand in stiinte medicale

sectia clinica obstetrica - ginecologie I

Spitalul Universitar Bucuresti

Opinii utilizatori

Un medic de nota 10
De Ana Maria pe 28 Decembrie 2016

Intr-adevăr este un medic foarte calm ,explică pe înțelesul fiecaruia fiecare etapa,chiar mă mira faptul ca văd păreri aici ,cum ca dansul ar fi recalcitrant. Un medic de excepție

cel mai bun doctor din romania
De Simionescu monica georgiana pe 27 Decembrie 2016

Dr. Peteu Cristian este un medic foarte bun si un om foarte bun care da incredere pacientilor .

Nu recomand
De Mihaela pe 16 Decembrie 2016

L-am cunoscut pe d nul peteu de când era medic rezident fff Bun și atent înțelegător calm am născut cu el .Acum după 14 ani am rămas însărcinată și m-am dus la dansul dar am rămas uimita de ce schimbare la 360° am putut sa văd la dansul țipete recalcitrant repezit întrucât am refuzat consultația deja plătită. L-Am întrebat de ce este fff nervos dar a răspuns ca-l jignesc .Cum sa mă las pe mana acestui doctor ???nici pt un control nu am avut curajul doar sa nasc cu el .Păcat de el .Când era rezident era pâinea lui Dumnezeu dar acum lasă de dorit comportarea lui.NU RECOMAND sa mergeți la el

Recomand
De Violeta pe 06 Decembrie 2016

Am nascut anul trecut in octombrie. Am fost programata pt cezariană insa bebelusul meu a vrut sa vina cu cateva ore mai devreme. Mi s-a rupt apa la 1 dimineata si cand l-am sunat pe dl dr desi poate il trezisesm a raspuns foarte calm si mi-a explicat cum sa procedez (menționez ca nu sunt din București) Operatia a decurs bine, exceptând ca la mine rahia nu a avut efect si nu am trait bucuria de a-mi auzi bebelușul imediat fiind anesteziata compler. Pe toata perioada spitalizării a avut grija de mine si a 3-a zi am plecat acasa cu puiul meu. Consultatiile din perioada sarcinii au decurs f bine si sfaturile dansului m-au ajutat enorm. Am ajuns la dansul pri recomandari fiind suspecta de cancer de col si datorita dansului astazi am un pui de 1 anisor si eu perfect sanatoasa. Operatia arata foarte bine si este dr meu de suflet. Il recomand cu incredere mamici.

Nu recomand
De VASI pe 24 Noiembrie 2016

Am ramas inscarcinata dupa foarte multi ani si atunci m-am hotarat sa merg la dl.dr Peteu sa ma tina sub observatie pe timpul sarcinii si sa nasc cu el(printr-o recomandare)Primele 2 luni au decurs normal,apoi au inceput problemele...hematoame..dezlipiri de placenta,mergeam saptamanal la cabinet sau la spital si ma costa mult financiar.Ideea este ca am nascut cu 3 saptamani mai devreme,in timp ce maternitatea era inchisa pt.dezinsectie parca.Dl.dr. ma asigurase ca daca e sa nasc in perioada aia o sa-mi recomande un alt doctor sau o sa mearga cu mine la un alt spital.In dimineata cand l-am sunat sa-i spun ca nasc mi-a spus:Si ce sa-ti fac eu acum?E inchisa maternitatea...........si a inchis telefonul.In paralel cu dr.Peteu eu mai mergeam la o alta dna dr dar nu avea contract cu nici un spital ca sa pot sa nasc.Asa ca m-am trezit ca nu am dr cu care sa nasc.M-am dus la Polizu,acolo o alta nebunie,am rugat pe o dna dr ca as prefera sa nasc normal daca se poate(aveam 33 ani),dupa 3 zile de chin,sotul a rugat-o sa-mi faca cezariana.Raspunsul:Tot a vrut nevastata sa nasca normal,vrei s-o las inca o saptamana sa se chinuie?Ca tot nu ati venit la mine de la inceput.Raspunsul sotului ne-a salvat copilul.A luat-o de halat,i-a spus ca o omoara daca patesc ceva eu sau copilul,in 5 minute am fost bagata la cezariana,copilul meu avea cordonul ombilical odata in jurul gatului.Multumim lui D-zeu ca este bine!
Ce v-am povestit s-a intamplat cu cativa ani in urma

Buna ziua
De Ograzeanu cristina pe 10 August 2016

Cel mai bun doktor posibilll

Dr Peteu Cristian
De Ionela pe 11 Iulie 2016

Este un om foarte calm si ati explica tot ce trebuie .felicitari dumnealui .

Dr Peteu Cristian
De Ionela pe 11 Iulie 2016

Buna eu sunt ansarcinata an 8 luni si urmeaza sa nasc luna care vine .pana acum sunt foarte multumita de dansul pana acum.

Recomand Dr. Peteu Cristian
De Andreea Avram pe 12 Iunie 2016

Am nascut acum o luna, prin cezariana, cu dr. Peteu Cristian, tot dumnealui mi-a urmarit sarcina. Am fost foarte multumita de felul in care au decurs consultatiile si nasterea. Mi-a placut faptul ca intotdeauna explica de ce a prescris tratamentul, ce rol are fiecare medicament in parte. Este foarte calm, rabdator si de fiecare data mentioneaza ca il pot suna oricand pentru orice problema, fapt care s-a dovedit a fi adevarat, mi-a raspuns mereu si a fost foarte amabil. Am apreciat faptul ca pentru interpretarea analizelor nu a mai fost nevoie sa bat drumul pana la clinica (Polisano Plaza), il sunam si imi spunea daca rezultatele sunt bune sau nu. Am stiut de la bun inceput ce analize voi face pe parcursul sarcinii, cate ecografii si cand, nu mi-a recomandat nicio analiza suplimentara. Este un om care isi da interesul ca totul sa decurga bine. Eu am fost foarte multumita. Tot datorita lui am luat doar 8kg in sarcina, din primele luni m-a intrebat cat m-am ingrasat si imi spunea ce sa fac astfel incat sarcina sa evolueze bine iar eu sa arat decent. Consultul este nedureros. In toata aceasta perioada am observat ca este foarte ocupat si cu toate astea nu a tratat superficial nicio consultatie. Operatia arata excelent, dupa 3 saptamani mi-a dat voie sa alerg putin, sa merg cu bicicleta. Este pro sport in sarcina, ceea ce pentru mine a contat. Am numai cuvinte de lauda si de multumire la adresa dumnealui! Recomand 100%.

srcina dl doctor Peteu
De Anca pe 27 Martie 2016

Am fost la consult in timpul sarcinii la dl doctor Peteu si m-am simtit foarte neconfortabil. Dicutiile au fost mereu pe un ton neplacut pentru mine. Cel mai mult m-a deranjat (si am renuntat la serviciile dumnealui) cand, in urma unor analize, a rezultat ca am o bacterie si mi-a recomandat un tratament. Abia la farmacie am aflat ca este un antibiotic (din denumire nu rezulat, iar dumnealui a tratat chestiunea ca si cum e ceva neimportant). Ulterior, de la alti medici am aflat ca nu este un antibiotic recomndat in sarcina si in niciun caz de luat in perioada de dinainte de 14 saptamani. In concluzie, este un medic care nu comunica si care te face sa te simti ca pe obiect de manevrat, iar nu ca pe un om care duce o sarcina si care are nevoie sa comunice, sa inteleaga, sa se sfatuiasca.

Contact Dr. Peteu Cristian

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.