• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Peteu Cristian
129 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Peteu Cristian

Dr. Peteu Cristian, medic specialist, doctorand in stiinte medicale.

Dr. Peteu Cristian, medic specialist, doctorand in stiinte medicale.

medic specialist, doctorand in stiinte medicale

sectia clinica obstetrica - ginecologie I

Spitalul Universitar Bucuresti

Opinii utilizatori

Dr. Peteu Cristian
De Mirela zaharia pe 05 Ianuarie 2011

Buna, pentru dr. Peteu, numai cuvinte de lauda si sanatate pentru dansul si familia dansului, daca nu era dansul, baietelul meu Stefan Cristian(ii poarta numele dr. in semn de recunostinta), care pe 9 face 3 anisori, nu ar fi fost langa mine acum. Pierdusem 2 sarcini anterior,si in momentul cand am intrat la dansul, eram putin toma necredinciosul, dat fiind faptul ca toti il laudau. Dar in momentul cand am pus piciorul in cabinet, nu stiu nici acum de ce, dar mi-a inspirat incredere totala si asa a fost. Am avut o sarcina cu foarte multe probleme, multe tratamente costisitoare, dar a fost langa mine tot timpul. In fiecare saptamana la control, de spaga, daca ii dai bine, daca nu, iarasi bine si de cele mai multe ori, nu vroia sa primeasca nimic. Ii multumesc inca o data pentru tot ce a facut pentru mine, si il recomand cu toata increderea.

Dr. Peteu Cristian
De Mihaela pe 29 Decembrie 2010

Am fost la multe spitale in primele 4 saptamani de sarcina, dar spre dezamagirea mea, toti doctori la care apelam m-au facut sa-mi piard increderea, imi spuneau ca e mult prea riscant sa aduc pe lume copilul si ca ar trebui sa fac o a intrerupere de sarcina. Eram constienta de problemele de sanatate pe care le aveam, dar nu puteam sa ucid un sufletel care crestea in pintecul meu si pe care, trebuie sa recunosc ca mi l-am dorit. La un moment dat o prietena ma rugat sa fac o ultima incercare la domnul dr.Cristian Peteu, zis si facut. Am mers la cabinetul dansului, si n-am cuvinte de lauda pt.dansul. Mi-a redat speranta si mi-a spulberat orice motiv de indoiala cu privire la siguranta bebelusului. Am nascut prin cezariana un baietel sanatos si vioi, ii multumesc din suflet domnului Dr.Cristian Peteu. Il recomand cu incredere tuturor femeilor!

Dr. Peteu Cristian
De Simona pe 01 Decembrie 2010

Domnul doctor este un om cu care se poate discuta, in ciuda faptului ca e mereu pe fuga. Este disponibil la orice ora din zi si noapte ( mie mi-a raspuns la telefon si la 2 noaptea) si mai presus de tot este un bun profesionist. Am avut o sarcina cu probleme, anterior acestei sarcini am pierdut o sarcina si alte sanse de a obtine una, dupa alti medici, nu exista, asa ca toate multumirile domnului doctor. Am avut parte de acelasi tratament cu no-spa, gynipral, utrogestan si repaus. Am nascut normal si am un copil sanatos si daca e sa mai am o sarcina tot la dr. Peteu voi merge pentru ca mi-a castigat increderea si doar in cateva discutii am prins curaj si acum nu l-as inlociu cu al medic. Mult noroc viitoaelor mamici.

Pentru Olga
De Momo pe 01 Decembrie 2010

Am nascut anul asta pe 1 octombrie cu dr. Peteu. Toata lauda, am avut o sarcina cu risc, cu probleme. Anul trecut am pierdut o sarcina, dar nu m-a tratat dr. Peteu. Este un om deosebit. Multumesc lui D-zeu ca mi l-a scos in cale. Daca vrei sa-ti dau amanunte scrie-mi pe monivasii@yahoo.com.

Dr Peteu Cristian
De Olga pe 29 Noiembrie 2010

Buna fetelor! am nevoie de ajutorul vostru daca poate cineva sa-mi dea numarul de telefon a dlui dr Peteu. Sunt insarcinata in 9 saptamani si acum un an am pierdut doua sarcini nu mai stiu la ce doctor merg. Dar am citit pe net ca au fost fete care au trecut prin asemenea traume si cu ajutorul dlui Peteu au dus sarcinile pana la sfarsit. Va pup si Va multumesc. Adresa de e-mail: olesea_1605@yahoo.com.

Dr. Peteu Cristian
De Elena vasilescu pe 21 Noiembrie 2010

Eu am nascut nascut cu Cristi acum un an si 4 luni. L-am recomandat multor prietene si cunostiinte. Toata lumea a fost foarte multumita. E un om deosebit. Putini doctorii sunt ca el. Nu e spagar si are mare grija de pacientele lui. Putini doctori sunt ca el. E un doctor pe care te poti baza. Sa traiesti Cristi si multumim pentru bucuriile pe care le aduci in viata noastra!

Dr. Peteu Cristian
De Elena B. pe 12 Noiembrie 2010

Un om si un medic extraordinar. Fara ajutorul acestui om nu as fi avut acum doi copii absolut superbi si sanatosi. Pentru prima nastere a traversat tara intr-o zi de iarna (duminica) pentru ca eu intrasem in travaliu. Nu il cunosteam la momentul respectiv de mai mult de 1 an de zile, eram si sunt o pacienta ca oricare alta; iar acest om a venit din vacanta pentru mine si copilul meu! De ce? Va asigur ca nu pentru bani sau statui ridicate in fata SUUB! Pentru ca ii pasa, pentru ca aceasta este menirea lui, pentru ca este om!
Desigur, pentru ca este om ca noi toti, nu poate fi iubit si apreciat de toata lumea! Insa daca ajungeti pe mana lui va asigur ca sunteti in cea mai mare siguranta posibila! Cel putin eu asa am simtit de-a lungul ambelor sarcini. M-a incurajat intotdeauna, mi-a inspirat mereu incredere si siguranta. Sarcinile mele nu au fost deloc comode, au necesitat tratament special de la inceput pana la sfarsit, iar Dr. Peteu a fost mereu aproape si mereu disponibil, indiferent de zi, indiferent de ora. Va multumesc inca o data, domnule doctor, pentru tot ce ati facut pentru mine si copiii mei! Va doresc sanatate si putere de munca in continuare!

Pentru Gabi
De Cristina pe 22 Octombrie 2010

Draga mea, tu nu stii ce inseamna cu adevarat o sarcina cu probleme, ba chiar doua. Tu nu stii ce inseamna un prematur. Trebuie sa-i multmesti ca a acceptat sa-ti preia sarcina. Poate ca acesta a fost norocul bebelusului sa se nasca cu Cristi altfel cine stie?! Este un medic poate prea devotat meseriei. Eu am doi copii sanatosi datorita lui si crede-ma am trecut prin multe cu amandoi, fetita mea traieste datorita doctorului Peteu. Eu zic sa te gandesti de doua ori inainte de a mai face afirmatii!

Pentru Dana
De Gabi pe 21 Octombrie 2010

Dana, tu ai opinia ta despre dr. Peteu, eu am experienta si opinia mea fata de dansul. Este dreptul meu sa mi-o exprim si am facut-o cat am putut de civilizat desi poate nu era cazul, tocmai in ideea de a nu naste reactii prea vehemente pe acest site deoarece nu urmaream asa ceva. Fiecare ia decizii pe baza propriilor analize si se bucura sau plateste la final in urma deciziei luate. Nu stiu de unde vine siguranta ta cand spui ca eu mint. Insa in mod sigur deja tu ai mintit mai mult decat mine spunand ca ma cunosti. Pot fi sigura ca nu ne cunoastem fiindca nu am cunostinte "certate" cu ortografia limbii romane. Judecand dupa greselile de scriere si dupa faptul ca iti permiti sa ma jignesti doar fiindca eu mi-am exprimat opinia, imi pot da usor seama despre nivelul tau intelectual si social, despre onestitatea ta si gradul de civilizatie. Cu toate acestea iti doresc numai bine si sa nu ajungi niciodata sa traiesti ce am trait eu.

Pentru Gaby
De Dana pe 21 Octombrie 2010

Draga Gaby, te cunosc foarte bine si stiu ca esti o femeie cu probleme majore de personalitate. Nu mai pata numele dr. Peteu este un doctor foarte bun si pune suflet in tot ce face. Ar trebui sa ii multumesti lui Dumnezeu ca ai nascut cu el. Am nascut un baietel in 2006 cu dr. Peteu. Ii multumesc lui Dumnezeu ca exista medici ca dr. Peteu. Nu mai vorbi prosti si nu mai minti lumea care nu stie cum esti tu.

Contact Dr. Peteu Cristian

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.