• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Peteu Cristian
129 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Peteu Cristian

Dr. Peteu Cristian, medic specialist, doctorand in stiinte medicale.

Dr. Peteu Cristian, medic specialist, doctorand in stiinte medicale.

medic specialist, doctorand in stiinte medicale

sectia clinica obstetrica - ginecologie I

Spitalul Universitar Bucuresti

Opinii utilizatori

Foarte multumita
De Denisa Diaconu pe 06 Martie 2015

Eu am nascut acum doua saptamani, prin cezariana, cu domnul doctor Cristian Peteu si sunt extrem de multumita de cum a decurs monitorizarea pe timpul sarcinii, operatia si zilele postoperatorii, de care auzisem ca sunt groaznice. Dupa 3 zile mi-am revenit complet si am inceput sa reintroduc pe rand activitatiile casnice. Operatia este foarte mica si s-a cicatrizat bine. Recomand cu drag serviciile domnului doctor pentru ca, pe langa faptul ca este un medic foarte bun, este si un om extrem de grijuliu si placut ca persoana.

Dr Peteu
De Marina pe 05 Februarie 2015

Un om de nota 1000, nu am cuvinte sa pot lauda acest medic, am nascut in ianuare 2014 un baiat de nota 10 si 3,400, am nascut usor fara problem si l-am avut tot timpul langa mine, ba chiar m-a vizitat nefiind de garda sau avand progam in spital,era duminica si a venit sa ma vada. Sa ne traiti domnule doctor si cat mai multi bebelusi sanatosi.

Un medic cum rar gasesti
De Alexandra serban pe 24 Ianuarie 2015

Dr. Cristian Peteu este un medic extraordinar, grijuliu cu pacientele si oricand disponibil. De la primul consult primesti nr. sau de telefon, nr. la care mereu ti se va raspunde. Am nascut in 2013 cu dansul, o fetita de 3,400g.

Multumiri dr. Peteu
De Ioana georgiana pe 23 Septembrie 2014

Un medic extraordinar. Am nascut doi copii, in 2005 Å?i 2009, cu acest minunat om. Ii multumesc din suflet pentru tot. Dumnezeu sa-l ocroteasca!

Dr. Peteu Cristian
De Steluta pe 13 Septembrie 2014

Domnul dr. Peteu este o minune de om si medic! Ii multumesc din suflet pentru grija acordata in timpul sarcinii si nasterii! Sa traiti, domnule doctor!

Dr. Peteu Cristian
De Steluta pe 20 Iulie 2014

Un om si un medic extraordinar! Sa traiti domnule doctor!

Un super doctor
De Florentina pe 12 Iulie 2014

Eu am nascut de doua ori cu acest medic in 2009 si 2012, este un medic excelent, m-a ajutat sa nasc foarte repede, multa grija fata de mine si copil, un medic cum rar mai gasesti. Ii multumesc ca m-a ajutat sa aduc pe lume doua printese minunate.

Incredere
De Georgeta Stefan pe 04 Iulie 2014

Am nascut o printesa, pe 15 ianuarie 2009 cu dr. Peteu si am reusit acest lucru datorita
increderii in acest om. Am ajuns la spital la ora 23:50, l-am sunat si in 20 de minute a fost alaturi de mine (in conditiile in care afara era un poleiii). Cine mai vine la ora aceasta la o pacienta?

Dumnezeu sa va ajute sa aduceti pe lume cat mai multi copii frumosi si sanatosi!

Dr. Peteu Cristian
De Munteanu ana-maria pe 24 Aprilie 2014

Este un medic foarte bun si un om adevarat.

Multumesc
De BOBU GABRIELA pe 08 Ianuarie 2014

19.11.2007 este ziua cand, impreuna cu domnul doctor Peteu Cristian, l-am adus pe lume pe David. Am fost impresionata de grija pe care ne-a purtat-o timp de o saptamana innainte de nastere in timpul nasterii si dupa ( deoarece am fost internata pentru membrana fisurata la 35 de saptamani). Multumim pentru tot profesionalismul de care a-ti dat dovada domnule doctor Peteu Cristian!

Contact Dr. Peteu Cristian

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.