• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Constantin Alexandrescu Catalina
87 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Constantin Alexandrescu Catalina

Dr. Constantin Alexandrescu Catalina medic rezident obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan".

Dr. Constantin Alexandrescu Catalina medic rezident obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan".

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan"

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.334.51.90

Opinii utilizatori

Nota 10
De Daniela pe 05 Septembrie 2017

O voi recomanda pe doamna doctor cu mare caldura tuturor!
Este un medic de nota 10

om fara suflet
De Mihaela pe 24 August 2017

Nu va recomand sa o alegeti pe aceasta persoana pentru monitorizarea sarcinii. Detaliile nu conteaza,poate doar sa faca un consult ginecologic stramband din nas,probabil si_a ales meseria din motive financiare nu umanitare. Pe langa lipsa de experienta se si arunca in afirmatii nefondate care pot provoca traume emotionale

Recomand
De Arina pe 16 Iulie 2017

Este un medic bun
Recomand

Slab pregatita,aroganta, neprofesionista
De Mihaela pe 28 Iunie 2017

Dna probabil a luat examenele pe ochi frumosi, pentru ca nu are cunostinte medicale nici cat mamaie de la tara. Slab pregatita, la ecografie nu a stiut nici macar sa mi spuna daca am avut ovulatie. In schimb, ca orice om nepregatit si prost incearca sa disimuleze acest lucru printr-o nesimtita aroganta si proasta crestere. Nu recomand sub nicio forma. Probabil mesajele pozitive au fost scrise de ea, ca nu imi imaginez pe cineva cu un minim de inteligenta sa fie multumit de asa un medic. Nu inteleg cum a ajuns sa profeseze in general....

Recomand
De Carina pe 25 Iunie 2017

Un medic caruia ii voi ramane mereu recunoscatoare.
Recomand

Foarte multumita
De Andreea pe 24 Iunie 2017

Am nascut de curand cu doamna doctor.
Am facut cezariana si in ziua urmatoare eram ca si cand nu m-ar fi operat. Totul a fost minunat. Doamna doctor a fost langa mine pe tot parcursul internarii. Tin sa ii multumesc si pe aceasta cale.
O recomand tuturor

Exceptional
De Irina pe 14 Iunie 2017

Este un om deosebit si un medic foarte bun!
Recomand

Recomand
De Mathilde pe 11 Iunie 2017

Nota 10

Super
De Alina pe 07 Iunie 2017

Este cea mai buna doctorita pe care am intalnit-o!
O recomand tuturor

Recomand
De Crina pe 03 Iunie 2017

Eu am fost foarte multumita!
Recomand

Contact Dr. Constantin Alexandrescu Catalina

Adresa

Soseau Vitan Barzesti , 13, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.334.51.90
Site www.sfib.ro
Email sugestii@sfib.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.