• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Constantin Alexandrescu Catalina
87 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Constantin Alexandrescu Catalina

Dr. Constantin Alexandrescu Catalina medic rezident obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan".

Dr. Constantin Alexandrescu Catalina medic rezident obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan".

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan"

Opinii utilizatori

recomand!
De Ene Stefania pe 21 Ianuarie 2018

exact ceea ce are nevoie un pacient

exact ca o mama
De Roxana pe 18 Ianuarie 2018

Este un medic formidabil. Este blanda, vesela si foarte bine pregatita.
O recomand

Medicul perfect
De Ailyn pe 12 Ianuarie 2018

Doamna doctor este ingerul meu
Atat pot spune

Recomand
De Magda pe 04 Ianuarie 2018

Profi si smart asa in ceea ce face!
Recomand
Nota 10

Recomand
De Cosmina pe 22 Decembrie 2017

Am avut mai multe experiente neplacute la ginecolog. Am gasit in sfarsit un medic care nu judeca omul si care este si bine pregatit.
Am fost foarte multumita

Cel mai bun ginecolog
De Ale28 pe 19 Decembrie 2017

Este un inger pentru mine!
Medic formidabil
O recomand cu caldura

Multumita
De Georgiana pe 16 Decembrie 2017

Va ramane medicul meu!
Nu ai cum sa nu o iubesti!

Nota 10
De Luciana pe 15 Decembrie 2017

Am intalnit-o prima oara la camera de garda si pot sa spun ca este foarte bine premarital. Stie ce trebuie sa faca. Sunt foarte multumita! M- a si operat, totul a decurs foarte bine.
Asa ca nota 10

Recomand
De Elena pe 13 Decembrie 2017

Este extraordinara!
Am gasit in dansa un medic bun, o mama si o prietena.
O recomand tuturor

Medicul meu
De Florina pe 08 Decembrie 2017

Doamna doctor este medicul meu de ani de zile. Am nascut cu dansa 4 copii, ultimul acum cateva saptamani, toti sanatosi, desi sarcinile au fost cu problema, la primul copil am avut forceps.
Ii multumesc pentru tot ce a facut pentru noi si ma bucur ca am intalnit-o.
Asa ca o recomand cu mare caldura, este un medic extrem de bun si se implica cu adevarat in ceea ce face

Contact Dr. Constantin Alexandrescu Catalina

Adresa

Soseau Vitan Barzesti , 13, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.sfib.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.