• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Constantin Alexandrescu Catalina
87 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Constantin Alexandrescu Catalina

Dr. Constantin Alexandrescu Catalina medic rezident obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan".

Dr. Constantin Alexandrescu Catalina medic rezident obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan".

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan"

Opinii utilizatori

Minunata
De Catalina pe 08 Decembrie 2017

Sunt insarcinata si doamna doctor a fost primul medic cu care am intrat in contact la medlife. Am fost foarte multumita de la prima intalnire si am decis sa raman la dansa. Mi se pare nemaipomenita
Este foarte coerenta, optimista si pe deasupra si foarte frumoasa!
Felicitari

dezastru
De Ana147 pe 27 Noiembrie 2017

Lipsa punctualitate (in conditiile in care eram primul pacient a intarziat o jumatate de ora), comunicare foarte slaba, parea a nu fi atenta deloc asupra problemei, am oprit consultatia intrucat in mod clar nu eram la locul potrivit. De departe a fost cea mai neinspirata alegere pe care am facut-o. Nu recomand nimanui, niciodata!!!

Medic neprofesionist, rece, arogant
De Gabrila pe 22 Noiembrie 2017

Am fost de mai multe ori la dumneaei, initial am crezut ca sunt eu prea sensibila si am zis sa ii acord de fiecare data o noua sansa. Doamna doctor isi schimba diagnosticul de la un minut la altul si de la un consult la altul. Cum am ajuns prima data si s-a uitat 5 minute la ecranul aparatului (la ecografie), dupa ce a trecut ca diagnostic de la chist la polip inapoi la chist si dilatare a glandelor din cauza unui tratament pe care il urmam, a spus brusc ca trebuie facut un chiuretaj. Mi s-a parut foarte ciudat, acesta era leitmotivul dumneaei, desi nu stia ce este acolo. Ceea ce m-a facut sa ma lamuresc definitiv in privinta dumneaei a fost interpretarea unei ecografii. La ecografia mamara am dat peste o doamna admirabila, care mi-a explicat tare multe lucruri cu atentie si rabdare, mi-a pus si diagnosticul (ceva minor, ce trebuie urmarit la fiecare 6 luni). Ma duc cu rezultatul la doamna doctor, se uita doar pe ecografie si spune: aaaa, dar aveti mult tesut fibrotic. Dupa care, la reactia mea de uimire, pentru ca era complet pe langa ce mi se spusese, a citit ce scrisese ecografista si s-a strambat toata, cumva dispretuitor. Nu a mai zis nimic dupa aceea. La urmatoarele ecografii problema initiala a aparut mai atenuata, iar la ultima nu a mai aparut deloc, dar dumneaei m-a intrebat de fiecare data daca vreau sa ma operez la stat sau la privat, desi nu mai exista un motiv clar al operatiei. Nu mai spun ca de două ori am așteptat o jumătate de oră peste ora programării ca să intru în cabinet, desi nu mai era nimeni inaintea mea. Foarte ciudata si nefericita experienta. Nu o recomand absolut deloc.

Recomand
De Cristina pe 21 Noiembrie 2017

Este tanara si pare foarte bine pregatita.
Emana putere si veselie
Am fost foarte multumita

Recomand
De Diana pe 10 Noiembrie 2017

Este un medic foarte bun!
Am fost foarte multumita
Recomand

Recomand
De Casiana pe 20 Octombrie 2017

Ionela daca ai fost asa nemultumita de ce te ai mai dus si a doua oara? Din ce scrii tu asta se intelege
Si de ce ai luat tratament?
Foarte ciudat

Recomand
De Casiana pe 20 Octombrie 2017

Am fost extrem de multumita

Nepasatoare!
De Ionela pe 20 Octombrie 2017

Nu am crezut ca intr-o clinica precum Medlife pot gasi asa ceva.Am fost programata la o anumita ora.Am intrat la dansa dupa 30 min.Mi-a facut semn sa intru in timp ce dansa vorbea la telefon.Ma intampinat cu un zambet dulce amar, strambandu-se toata la mine.M-am asezat pe scaun asteptand cuminte sa termine convorbirea.I-am dat analizele sa vada rezultatul (analizele fiind date de d-na "doctor" sa le fac),S-a uitat pe ele si mi-a spus ca am o infectie mare dar trebuie sa ma duc la un internist ca nu este de competenta dansei.Brusc si-a adus aminte (ma rog, s-a uitat in calculator), de unde aveam eu infectia.Mi-a spus "zâmbind" ca sa termin tratamentul si sa refac analizele dupa 3 saptamani.Intreband-o din ca cauza am aceasta infectie raspunsul dansei m-a lasat fara cuvinte "eu de unde sa stiu? Ce sunt microscop?"
Cu totul "consultatia" a durat aproximativ 5 min.RECOMAND PE ACEASTA D-NA "doctor" doar celor care vor sa petreaca putin timp pe la Medlife. Celor care au probleme cu sanatatea, va rog ,sa cautati un al medic profesionist.Nu am crezut ca la o clinica privata (culmea unde platesti consulatiile) poti gasi un astfel de medic.Eu oricum nu voi m-ai calca niciodata pe la ea.

Un medic bun
De Oana pe 26 Septembrie 2017

Am ramas placut impresionata!
Merita toti banii pe care i-am platit!

Nota maxima
De Sonia pe 14 Septembrie 2017

Recomand
Eu am fost foarte multumita

Contact Dr. Constantin Alexandrescu Catalina

Adresa

Soseau Vitan Barzesti , 13, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.sfib.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.